søndag, januar 25, 2009

Flere af den slags, tak!

Vi har haft en super dejlig weekend.

Det lyder måske ondt ... men vi havde sådan glædet os, for i denne weekend skulle vi ikke noget, og vi havde "børnefri". Engang imellem er det rart med sådan en weekend, hvor kalenderen har ubeskrevne blade.

Og vi har bare haft det SÅ dejligt!

Fredag slappede vi bare rigtig meget af ... nem mad, lidt tv og masser af hyggesnak i sofaen. Lørdag sov vi længe, og da vi endelig stod op kørte vi til Århus, hvor vi gik tur i gågaden og kikkede butikker - og jeg gik en lillebitte smule shop-amok i Sallings undertøjsafdeling (det var nødvendigt - de havde udsalg - jeg havde simpelthen ikke råd til ikke at spare de penge).

Efter en god frokost vendte vi næsen hjemad. På vejen var vi lige forbi Skanderborg, hvor Bruno skulle hjælpe Carsten med et par småting i hans og Elses nye hus. Og da vi kom hjem stod den på lidt nem aftensmad og selv- og hinandenforkælelse.

Idag har vi været lidt mere aktive. Vi har begge fået noget motion, og så har vi ordnet lidt husligt. Men i det tempo, vi havde lyst til.

Hvor er det vitaminer for sjælen, det at have rigtig god tid. Og mulighed for at gøre hvad man har lyst til ... om det så er at lave nem mad og daske rundt i joggingtøj.

Herlig weekend - flere af den slags, tak!

2 kommentarer:

Annie Fryd sagde ...

Skønt at høre og kke spor ondt... Nydning på højt plan kommer alle til gode... også ungerne der kommer hjem til et par glade afslappede voksne.

Lizelotte sagde ...

Og det er guld til parforholdet, sådan en weekend...