søndag, januar 18, 2009

Forventningens glæde ...

...er altid den største, siger man.

Nogen gange kan den vendes om - så siger man f.eks. at den sværeste del af en løbetur er turen fra sofaen og ud til løbeskoene.

Sådan var det IHVERTFALD idag!! Det regnede og regnede og regnede ... og i mit løbeprogram stod der HÅRDNAKKET ... HVER gang jeg åbnede det ... at jeg skulle løbe 8 km.

Helt urimeligt og uretfærdigt. Når nu det var søndag, vi havde gæster igår, og jeg ikke rigtig gad....

MEN afsted kom jeg, for jeg vidste at jeg ville rå-ærgre mig, hvis jeg ikke overholdt min aftale med mig selv af lutter magelighed.

Så jeg iførte mig:
* korte løbetights
* lange løbetights
* varme løbesokker
* skiundertrøje
* svedtrøje med windbreaker
* løbetshirt
* tynd løbejakke
* grim kasket med "Brunox" skrevet på
* iPod med højteknologisk regnsikring
og begav mig ud i elementerne.

Jeg var våd og meget tilfreds med mig selv, da jeg kom hjem igen. Og uendeligt glad for at den varme bruser er opfundet.

Men det var slet ikke slemt at løbe i regnvejret - for faktisk kan jeg godt lide at løbe, når det regner, så jeg fatter ikke jeg skulle overtale mig selv så længe.

Tror dog, at jeg snart skal have købt mig et løbearmbånd med plads til min iPod, selvom jeg har løst problemet med at den ikke må blive for våd.Selvom man godt kan skrue op og ned osv igennem plasticposen, ser det jo ikke særlig smart ud.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hatten af for dit gå-på-mod.. jeg kapitulerer til fitnesscentrets regnfrie og lune glæder.. ;)

Lizelotte sagde ...

Belle Blues, nu har jeg jo i et fit af optimisme meldt mig til den der ½ marathon ... så skal kilometrene jo løbes ... :)

Anonym sagde ...

Man kan vel også løbe 21 km på et løbebånd?!.. Men det ville nok blive noget ensformigt! Held og lykke med projektet.. det tager jeg hatten af for! :)