torsdag, januar 01, 2009

En slatten start på et nyt år...

Der var ellers planlagt party.

Men først ringede søsters veninde og hendes kæreste. Hun var blevet syg, og måtte melde afbud ... for hun kunne ikke forlade sit toilet ... eller noget i den stil.

På vej op i bilen fik jeg hovedpine. Noget jeg ellers ikke ret tit døjer med! Og den ville ikke gå væk ... den fik panodiler og den fik iprener, og jeg sad nærmest og spyttede i rødvinen, for lyst til at drikke havde jeg ikke. Efter maden fik Bruno ondt i maven ... og det blev til dårlig mave :(

Jeg havde det dårligt nok til at jeg var nede og ligge på min seng en times tid omkring kl. 22. Og Bruno klarede lige midnat, hvor han skålede i en lillebitte smule Bruchetta, før han gik i seng.

Så alt i alt var vi ret kedeligt selskab. Min hovedpine lettede faktisk lidt efter midnat - men den gik ikke væk før i formiddag. Bruno var heldigvis bedre i morges.

I dag er vi matte - det er normalt for 1. januar - men det har ikke noget at gøre med overdreven indtagelse af alkohol :)

Det er lige før jeg ville ønske at det var derfor :S

Men vi kom da sikkert ind i 2009! Håber at alle I andre også gjorde det - og gerne havde det LIDT sjovere end os...

PS: Vi har aftalt med Conny og Carsten, at vi tager revance næste gang de kommer her ned - - og det skal ikke vare længe!

5 kommentarer:

Annie Fryd sagde ...

Det lyder som en sølle omgang nytår, lidt i stil med vores egen.

Vi var kun Stationsforstanderen, hans 2 børn og jeg. Os voksne stadig med efterdønninger af den mest sejlivede influenza i kvindes minde. Forretten var fin og smagfuld, hovedretten mindre succesfuld, for stegen var af uforklarelige årsager uspiselig som sålelæder. Bordbomberne og knallerterne er gemt til næste år. Hattene holder også sagtens en sæson mere. Fjernsynet bød på Amin Jensen, som ikke kunne holde gejsten oppe hos nogen af os. og sengen kaldte mit til sig længe før kl. slog midnat... Så alt i alt, ingen her med ondt i hverken hoved eller moral i dag. Jeg vil også ha revance, for både julen og nytåret!

Glædelig 2009 med forhåbentlig masser af fest og gode oplevelser.

Olines sagde ...

Øv for en måde at tilbringe en festlig afslutning på året på. Godt i kan tage revance senere. God bedring og rigtig godt nytår.

Lizelotte sagde ...

Annie, vi har fortjent en ommer ... har vi ikke?? Glædelig 2009 til dig og dine osse.

Oline, velkommen her. Godt nytår til dig også :)

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Oev boev, men i det mindste ingen toemmermaend. :)

Godt nytaar til dig og dine.

Lizelotte sagde ...

Tina, Thank God for small favors, ikke?? ;) Også til dig ... derovre i London.