onsdag, december 31, 2008

Årets sidste blogindlæg

Jeg lover det - nu skal jeg nok holde mund helt indtil næste år!

I dag har været en travl dag. Lasse - Brunos søn, og min bonus-søn - fylder nemlig 21 i dag (TIL LYKKE LASSE) - så han har været her til fødselsdags-brunch fra morgenen.

Og jeg skulle jo også nå en løbetur, inden vi pakker vores sager og kører nordpå til søster Conny og familien.

Mine nye løbesko er bare RIGTIG dejlige at løbe i! Tror måske mine gamle NB 1221 var mere flade end jeg troede, for med de nye er det som at løbe på en sky...Ja okay - nogen let og hurtig løber er jeg jo ikke. Men i dag løb jeg min første 7 km tur i mit løbeprogram, og det gik helt vildt godt. 47 minutter tog det - og det lyder måske ikke af noget særligt, men med de tider jeg har løbet på det seneste er det faktisk ret godt.

Jeg har haft et par rigtig tunge dage, hvor benene ikke ville, og jeg blev meget forpustet, men idag gled det bare. Også selvom jeg blev overhalet af et par fyre - sådan af langbenet-gazelle-typen, men pyt med det, når de nu kommer forbi i løbetights ;)

Nu løber jeg ikke før engang i weekenden. Men sådan en løbetur som i dag får mig til at tro på, at der er en vej, som godt kan ende henne ved en gennemførelse af de 21,5 km om 4 måneder.

5 kommentarer:

Pernille sagde ...

Det lyder som den rigtige indstilling, stille og roligt derudad, så når du helt sikkert målet.

Rigtig godt nytår ønskes herfra :)

Lizelotte sagde ...

Tak Pernille - og det samme til dig.

christina sagde ...

Så vidt jeg ved, har Lasse ingen søn :)

Godt nytår til jer.

Johnnie sagde ...

Jamen, så rigtig godt løbende nyt år! :-)

faridah sagde ...

Happy new year 2009 dan salam kenal..