mandag, december 22, 2008

Den kæphøje Livsnyder

På det seneste har en af mine kolleger via elektroniske nyheder agiteret meget for deltagelse i Lillebælt Halvmarathon.

Sidste år deltog rigtig mange fra Bankdata. Men 20 kms løb?? Det er jo langt! For nogle år siden ... i 2005 ... havde jeg faktisk bestemt mig for at løbe en halvmarathon, men samme år kørte jeg også Tøserunden, og det endte med at 3 løbeture og 2 cykelture hver uge blev for meget for mig, rent tidsmæssigt.

Så jeg nåede ikke halvmarathon'en inden jeg blev 40, men det lever jeg nu fint med.
Og jeg har ikke planlagt nogensinde at skulle løbe sådan en, for jeg kan godt lide at løbe, men har ikke noget behov for at løbe "organiseret" eller deltage i løb.

Så stor var min undren, da jeg i torsdags pludselig fandt mig selv i færd med at afsende en mail til bemeldte kollega, med tilmelding til nævnte løb!

Det startede naturligvis med at min kollega Lene - hende der fik mig med hen til vægtkonsulenterne - skrev til mig, at hun ville melde sig til. Jeg spurgte, om hun havde løbet så langt før. Det havde hun ikke. Men hun ville løbe den her halvmarathon til maj alligevel.

Pludselig hørte jeg mig selv tænke: Når Lene kan, så kan jeg vel også. Og vores sidste fælles projekt gik jo super godt.

Så nu har jeg skal jeg løbe halvmarathon til maj. Og som bekendt begynder enhver rejse med det første skridt, så i formiddag løb jeg 5 km. Det tog ca. 32 minutter, så det var jo ikke så tosset, taget i betragtning at jeg ikke har løbet overhovedet de sidste 2 uger.

Jeg er optimist. Og jeg skal have mig et par nye løbesko til januarudsalget.

2 kommentarer:

Mona sagde ...

Selvfølgelig kan du klare det - du har vist mere end én gang bevist, at du kan hvad du vil!

Pøjpøj med træningen.

Lizelotte sagde ...

Mona, jeg har en vældig vilje. Dog har jeg også megen erfaring med overbelastede knæ, skinnebensbetændelse og rygproblemer ... og den slags er jeg jo ikke helt herre over.

Men om skroget vil.... så skal det nok gå.