mandag, december 01, 2008

Vi har mavepine.

Bodil og mig.

Vi er temmelig spændt på hvordan det går i morgen, når Bodil starter i sin nye klasse.

Jeg håber så meget på, at det bliver godt - men hvorfor skulle det ikke det.

Ellers har jeg haft mavepine, fordi der kun udbydes kodimagnyler ude på mit arbejde - de andre bliver altid spist først, og dem, der tager de sidste, glemmer at bestille nye. Og når jeg så kommer med ondt i ryggen og skal have en pille så løbeturen hjem bliver til at holde ud, er der kun kodierne.

Løbeturen gik heldigvis fint, med kodi-hjælp, og mavepinen forsvandt da jeg spiste en banan og nogle pebernødder :)

4 kommentarer:

fiskerfernandez sagde ...

Knæk og bræk til Bodil, hun skal nok klare det med skolen. Hun har jo allerede vist, at hun er en moden og klog pige, som passer godt på sig selv.

Lizelotte sagde ...

Fisker, det gik faktisk rigtig godt idag, så nu er mavserne glade igen!

Annie Fryd sagde ...

Hvor er det dejligt at høre...Vi var gennem samme forløb for 1½md. siden med pubertetspigebarnet. Faktisk havde jeg skrevet en laaang kommentar herinde forleden til dig og Bodil, men da jeg kiggede after svar, så var den væk??? Men den er ikke relevant længere... Bodil er jo godt på vej, med den støtte hjemmefra som hun har brug for... At tage beslutninger og konsekvenser af sine beslutninger, er at vokse, ikke at forveksle med nederlag!

Ha en dejlig dag!

Lizelotte sagde ...

Annie - mærkeligt med din kommentar??
Åhja ... det er mærkeligt at det er småbørn, man har mødregrupper til, når det i virkeligheden er når de bliver teenagere vi VIRKELIG har brug for nogen at sammenligne noter med ...