tirsdag, december 30, 2008

Farvel, 2008... en kavalkade (Del 2)

Juli 2008 stod i campingferiens tegn. For en gangs skyld i Provence.

Der var arbejde, for sådan er det, når man holder tidlig ferie, og så var der Tour de France - hvor vi heppede på Carlitos og glædede os over hans sejr.

Juli blev også måneden hvor jeg overgav mig og oprettede en profil på Facebook...

I august sendte jeg Bodil på efterskole i Højer, og Bruno til Østrig for at cykle over alperne.

Og sidst på måneden flyttede Andreas og Kristina til Aalborg, i første omgang i en campingvogn, fordi de havde fået lejlighed fra 1. oktober. Der blev vældig tomt i huset - for hen over sommeren havde vi boet 6 mennesker her, fordi Kristina havde job i Skærbæk og derfor boede her, og pludselig var der bare Bruno, Kristian og mig. Underligt - men dejligt med mindre vasketøj, madindkøb og rengøring...

I september var der travlt på jobbet - vi skulle sætte vores store omlægning af netbank i drift, og der var mange ting der lige skulle falde på plads. Selve premieren senere på måneden gik heldigvis helt fantastisk godt - så vi var glade.

September bød også på et sjovt og hyggeligt afdelingsseminar, hvor jeg både fik udlevet mine Schumacher-tendenser og lært at man IKKE skal true meget store fyre med at vende bunden i vejret på dem.

En anden mærkedag var vores vinklub-bestyrelsesaften, hvor jeg fik slået fast, at kvinder også kan blindsmage.

Og til syvende og sidst fik jeg i september hoppet på en nedadgående vægt-elevator - heldigvis.

Det mest mindeværdige ved oktober var den kuldegysende følelse jeg fik, da min elskede lappie lukkede mig ude ... oh rædsel! Heldigvis fik jeg assistance af min exmand, som er lidt af en haj til pc'er.

I november fik "Rosa" en ansigtsløftning - i form af nye vinduer. Det pyntede!

Det var også måneden, hvor jeg pludselig opdagede, at jeg kunne løbe igen, og at mine bukser var blevet for store - herligt!

Bodil kom hjem fra efterskole igen - det var bare slet ikke hende, da det kom til stykket. Vi fik hende ind på Egumvej Skole, hvor Kristian også går, og det har været en succes.

December - julemåned. Jeg tog en gammel kjole på min nye krop og tog til julefrokost. Det var sjovt - som sædvanlig!

Og så ødelagde jeg Brunos og min planlagte julegaveshopping-dag ved at kaste mit ansigt ned i badeværelsesgulvet. Det var træls - en hel feriedag brugt på skadestuen - øv.

Og så var jeg frisk nok til at melde mig til et halvmarathonløb, som jeg satser seriøst på at blive klar til ... mon ikke jeg når det?

Ja - og så blev min mor 75 år. Og så er der faktisk ikke sket så skrækkeligt meget mere i år - endnu :)

Godt nytår og god livsnydning i 2009!

4 kommentarer:

Annie Fryd sagde ...

Kære Livsnyder-Liselotte... Det har været spændede at følge dig og dine i året der gik, jeg håber det kommende år byder på lidt færre faldulykker og skrammer for dig, måske du skulle stige ned fra stiletterne ;0)

Rigtig godt nytår og klem herfra!

Helle sagde ...

Ja - sjovt resume. Jeg læser med her hver dag, så jeg husker de fleste blogindlæg.

Også et godt nytår til dig og dine.

Lizelotte sagde ...

Annie, pudsigt nok sker mine faldulykker typisk i bare tæer eller strømpesokker - så måske skulle jeg snarere gå noget mere i stiletter :)

Helle, godt nytår til jer også - håber du får ham nordmanden lidt mere at se i 2009 :)

Mona sagde ...

Godt nytår til dig!

- Ka' man få de dér strømpesok-hjemmesko med gummidupper til voksne? De ville måske være en løsning :-) Husker selv tydeligt da jeg som højgravid skred ned af en trappe på strømpesokker ... du kan fandme tro jeg fik respekt for trapper derefter (og investerede i sådan nogle "skrid-ikke-selvklæbende tingester" fra Ikea, så det ikke kunne ske igen)!!