torsdag, august 14, 2008

Tøseløs

Mit tøsebarn er på efterskole - Gud, hvor er det mærkeligt!

De første 14 dage endda med mobiltelefonforbud - så jeg ved ikke engang, hvordan hun har det.

Godt, tror jeg. Hun er kommet på værelse med 3 andre piger, og sidst jeg så hende, fes hun omkring sammen med den ene - Josefine fra Vejle.

Det er dog løgn at jeg er HELT tøseløs. Vi har nemlig stadig Kristina boende - og det er rigtig, rigtig hyggeligt. I aften har vi været alene hjemme. Kristian var til rollespil, og Bruno hjalp Carsten Bedsteven med at flytte de sidste møbler fra hans lejlighed til det hus, han har købt sammen med sin kæreste Else.

Kristina og jeg så håndboldkamp fra i middags. Desværre kendte vi resultatet, men det gjorde ikke sååååå meget. Måske var det dog årsagen til, at der gik lidt tøsesladder i det ... men HYGGELIGT var det!

I morgen kommer min mor også, så får østrogen-niveauet et hak mere opad :-)
Især når Bruno futter af på sin store alpetur. Det gør han nemlig i morgen aften. Så skal jeg undvære ham en hel uge. Hvor jeg oven i købet skal bekymre mig om han nu har det godt, derude på alpestierne.

Jeg synes han er supersej.

Bare han passer på sig selv, min søde mand...

4 kommentarer:

anjoe sagde ...

Ja mange tanker kan passere på sådan en torsdag aften ;-)

Lene sagde ...

det der mobilforbud er vist ved at være trenden blandt efterskoler, men jeg synes det er en rigtig god ide.

Og god tur til gemalen, jeg har jo været på nogle af vejene men på motorcykel, så jeg venter spændt på at høre om hans tur :-)

Helle sagde ...

Heldige, heldige Bodil. Lige påbegyndt et efterskoleophold :-)

Lizelotte sagde ...

Anjoe, jeg kom omkring, der... :-)

Lene, det er godt med forbuddet, men det hjælper jo så mindre når de har lov til at bruge deres computer... Bodil og jeg har faktisk snakket via msn i dag :-)

Helle, hun nyder det rigtig meget!