onsdag, august 13, 2008

Well, fuck me senseless!!

En blond skotte med et ansigt som en gammel læderhandske og et par skarpe blå øjne, et sprog som en havnearbejder (ca. 3 "fuck" pr. 10 ord) og kæmpe succes i restaurationsbranchen.

At havnearbejderen fagligt kan sit kram, kan man nok ikke sætte spørgsmålstegn ved. Og han er alle vegne på tv i programmer, hvor han i den ene eller den anden kontekst skælder ud på (mere eller mindre) sagesløse kokke.

Gal eller genial? Det er svært ikke at ha' en mening om Gordon Ramsay.

Personligt synes jeg, at han er skøøøøn! Måske er det ikke lige moderne ledelse, AI (appreciative inquiry), assertion eller hvad det nu altid hedder - men det er underholdende, og hvis de udskældte kokke hører efter, hvad han siger ind mellem alle "Fuck", "You donkey!" "Fuck me!" og "Fuck me senseless!" udbruddene, er det faktisk reel hjælp, og gode råd - og endda nogen gange omsorg.

Engang imellem er det også bare så vidunderligt forfriskende med en totalt u-floromvundet, politisk u-korrekt gadedreng på sendefladen.

Polerede studieværter og ignorante nogle-og-tyveårige i realityshows er der nok af.

6 kommentarer:

Lene sagde ...

Jeg har endnu ikke kunnet holde ud at se et helt program med ham :-) men det kan jeg heller ikke med de polerede fyre ;-)

Lizelotte sagde ...

Lene ... hæhæhæ ... jeg kunne faktisk ikke snuppe ham til at starte med - - men det er ligesom med kaffe ... når man først får smag for det, er man hooked ;-)

Pernille sagde ...

Altså - jeg synes nu også bare at han er f...... fantastic :-) Ligesom jeg har det med Simon Cowell - de er da bare fascinerende på en eller anden måde, ikk'?? ;-)

Lizelotte sagde ...

Jo!! Men af en eller anden grund er jeg bare mere til Ramsey end til Cowell ...

livrdz sagde ...

Lizelotte - jeg er så klart på dit hold! Han er da bare så frustrerende dejlig og uforskammet! :o)

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Han er da for laekker. Det goer for oevrigt heller overhovedte ingenting naar han insisterer paa at skifte toej foran kameraet... SAVL!