fredag, august 22, 2008

En usynlig vej?

Kan en vej være så lille, at den nærmest er usynlig???

Fasanvej ER en ganske lille vej - indrømmet. Den er ikke særligt bred, og fortove er her ingen af.

Til gengæld er den åben i begge ender. Man kan køre ud på Nørrebrogade - og man kan som regel også køre ud på Luthersvej.

Som regel ... for nede på hjørnet af Luthersvej og Fasanvej ligger en smørrebrødsbutik. Og jeg ved ikke, om jeg skal udlede, at folk der spiser smørrebrød generelt er
* dummere end de fleste
* nærsynede
* ligeglade med parkeringsregler

....ihvertfald parkerer de som om de slet ikke har set den her lille-bitte næsten usynlige Fasanvej.

Måske er Fasanvej i virkeligheden noget af tiden zappet over i en anden dimension?? Det ville forklare hvor alt det rod, der hele tiden dukker op her, kom fra ... måske er det tid-rum-skrammel som ryger med, når vejen zapper frem og tilbage...?

I morges var det en lastbil med varer til smørrebrødsbutikken. Den holdt så den spærrede for det halve af udkørslen fra vejen, så jeg måtte laaaangt ud for at se om der kom biler da jeg skulle svinge til venstre ... jeg frygter faktisk for Kristian, som skal den vej hver morgen!

I eftermiddag var det en idiot af en kunde som havde parkeret, så bagenden af hans bil nærmest flugtede med fortovet (altså - så hele hans bil hold ind foran Fasanvejs udkørsel) .... det betød jeg nærmest skulle over i modkørende bane for at komme ind på Fasanvej ... så må man bare håbe at man ikke møder en bil eller en anden cykel. :-(

Hvad sker der for de folk????? Så parker dog ordentligt!!!!!!!!!!!

3 kommentarer:

christina sagde ...

Ja, man frygter til tider over sådanne ting.. man kunne sætte et forbudt-skilte op, således der kun må køres almindelige personbiler dér.

Og har Fredericia også Nørrebrogade...? :)

Lizelotte sagde ...

Det er faktisk tiest personbiler, der giver problemer, fordi de parkerer som en pose jord.

Ja ... det har den ... og er det rimeligt at man skal køre en omvej på 100 meter fordi nogen kageører ikke kender færdselsreglerne?

anjoe sagde ...

De "der-er-da-godt-plads-til-mig"bilister findes overalt, og at påtale det giver gerne svaret, at de jo kun holder der i kort tid...