søndag, august 03, 2008

Vennehygge og stenersøndag

Det har været en dejlig weekend.

Fredag kørte vi til Vejle om eftermiddagen og så Post Danmark Rundt. Vi havde VIP-billetter, så der var adgang til tribunen, og der var fri fadøl/sodavand/kaffe/pizza/grillpølser/kage ... ikke dårligt! Der var masser af ansigter vi genkendte - og ihærdigt forsøgte at lade være med at kikke på.

Alex Pedersen, Rolf Sørensen, Helge Sander (minister-fyren), Hans Otto Bisgaard (som leverede speak) ... og så var der ham den lille blonde, jeg var lige ved at løbe over ende, og som viste sig at være Jacob Piil.

Løbet var fint spændende, og der er bare en fed stemning sådan en dag. Næsten festival-agtig. Billeder følger :-)

Lørdag havde vi gæster. Min skulder har ikke været særlig god de seneste dage, så Bruno stod for rengøring mv, og jeg købte ind og lavede mad - det kunne jeg lige klare. Det var vores gode venner Alex og Marie, som skulle ind og bese vores "nye" hus. Det blev godkendt, og vi havde (som sædvanlig) en rigtig hyggelig aften.

I morges var jeg lidt sløv. Så jeg stenede det meste af formiddagen, på sofaen med en bog. Det skulle jeg nok være blevet ved med, for resten af dagen har jeg ikke været for heldig. Jeg har
* erhvervet en hudafskrabt lillefinger efter en ekspedition ind mellem kasserne i vores opbevaringsrum i kælderen
* fået pegefingerneglen i klemme i en havestol - AVS!
* brændt min venstre arm grundigt da jeg ikke holdt blenderen langt nok ned i blomkålssuppen ... det svier stadig, selvom jeg holdt armen under vand pænt længe :-(

Skulderen er heller ikke for god i dag. Jeg håber, at den opfører sig pænt på arbejde i morgen!

8 kommentarer:

Lene sagde ...

Man kan nemt komme galt af sted, håber at alt ter sig som det skal.
Ha en god dag :-)

anjoe sagde ...

Ja hvis det er takken for at lette sig fra sofaen, så vælger jeg med god samvittighed at blive liggende ;-)

Forhåbentligt er alt bedre i dag...

Anonym sagde ...

2/3 af weekenden lyder da meget god. VIP arrangement og hygge...

Jeg haaber altsaa, at fingeren, neglen, armen og skulderen faar det bedre. Er det hele i sammen side, eller er du multiskadet paa kryds og tvaers?

Lizelotte sagde ...

Anjoe, det er klart bedre i dag.

Fisker, det var alt sammen i venstre side, mens min dårlige skulder er den højre. Så på en eller anden måde balancerer skidtet jo :-)

livrdz sagde ...

Det lyder til at have været en succes til Post Danmark Rundt ;o)

Også succes at manden sørger for AL rengøringen pga. din skulder - sådan en vil jeg gerne have mig en gang imellem (altså skulderen), hvis man kunne knipse smerten væk igen, altså! ;o)

God bedring med alle de balancerede skavanker. Næste gang - så bliv liggende på sofane og læs bogen færdig. Hvilken bog var det?

Lizelotte sagde ...

livrdz, jeg vil faktisk hellere kunne gøre rent ... det er ret frustrerende når kroppen sætter begrænsninger for en, men så ER det jo godt at have en mand som kan finde ud af det meste.

Bogen ... det var en krimi af Elsebeth Egholm, og det jeg husker bedst af den var, at hun ikke er ret god til "sin" og "hendes" - - du ved, som i "Hun følte hans hænder på hele hendes krop" - det forstyrrer mig lidt. På HVIS krop? Og hvordan pokker kunne hun mærke det??? Det var en gennemgående grammatisk fejl i bogen, og den smed mig temmelig meget af sporet... men nu er jeg også en sprog-nørd...

livrdz sagde ...

Arj, jeg er lidt chokket! Har hørt SÅ meget godt om Elsebeth Egholm, men endnu ikke læst nogle af hendes bøger. Men dét der, det ville også irritere mig grænseløst! Nå, så er der heldigvis så mange andre gode forfattere derude... Men, undrer mig alligevel over at en så stor grammatisk fejl ikke er fanget i korrekturen!

Lizelotte sagde ...

Jamen det kan også godt være bogen var god - men den der fejl gik igen 4-5 gange, og da jeg først havde set den, var det den, jeg sad og kikkede efter .. og så var bogen lidt ødelagt for mig.