lørdag, august 16, 2008

Lørdagslængsel

Jeg savner ham allerede.

Lidt.

Han er nået godt til Garmishpartenkirschen (det må være kærlighed fra min side, at jeg har lært dette ganske umulige bynavn udenad), og i aften har budt på et informationsmøde på hotellet. I morgen kører de afsted på de fine nye Rivette-cykler, kl. 9. Jeg vil tænke rigtig meget på ham, og jeg håber det går godt, og at de får dejligt vejr.

Jeg må indrømme, at jeg får lidt uro i maven når jeg tænker på det, som ligger foran ham, for det er en sej tur, i hårdt terræn. Men jeg ved også, at jeg har en sej mand, som er i god form, og som er rigtig, rigtig viljefast. Og at han har sin næstbedste ven ved siden af sig - når jeg nu ikke kan være der med ham :-)

Pladsen i sengen ved siden af mig fyldes de næste par nætter af Kristian, som har lånt sin seng ud til min mor :o) Det er første gang hun besøger os efter vi er flyttet ind, og det er så dejligt at ha' hende her.

Mor, Kristina og jeg var på by-ose-tur i formiddag, det var super hyggeligt. Vi sluttede af med cafe latte (og en smoothie til Kristina) på Caffe Katia.

Drengene har spille-dag i dag. Kristinas lillebror Anders på 18 er her og spiller med Andreas og Kristian. Der er fyret op under PS3'erne, og der bliver spillet Guitar Hero og hvad ved jeg.

Lige om lidt smækker os tøser disneyfilmen "Fortryllet" på dvd-afspilleren. Det er tøsehygge :-)

Det kan godt kompensere lidt for savnet af ham, som ikke er her.


PS: Bodil og jeg har snakket på messenger i dag. Hun har det godt, det lille pjevs - og savner ikke sin mor ret meget (men lidt).

3 kommentarer:

Johnnie sagde ...

Det lyder jo fortryllende, i flere omgange :-)

Og det er vel kærligheden som har gjort at du ser kirsebær i stedet for kirker i bynavnet ;-P

Lizelotte sagde ...

Johnnie, det handler nok mere om, at jeg ikke har haft tysk siden 1981 ...

Lene sagde ...

Og måske at alle udtaler det som om der er kirsebær i det :-)

God tøsehygge dag :-)