mandag, december 29, 2008

Et rundt hjørne

Min mor rundede de 75 i forgårs.

Egentlig ville hun ikke holde fest. "Det er jo ikke noget at fejre, at man bliver gammel," sagde hun, men hun må alligevel være kommet i tanker om, at alternativet var værre, for ihvertfald var vi en pæn flok samlet på Sejlflod Hotel for at fejre hende.Conny og jeg havde forberedt et lille indslag. Vi plejer jo at skrive sange, og det havde vi sådan set også gjort denne gang. Det vil sige ... Conny var klart hjernen bag vores indslag, for hun havde fået ideen og skrev hele sangen på nær et enkelt vers.Det, der var nyt, var at vi selv sang den. Alene, akkompagneret af min guitar, som ellers har stået ustemt og støvet i et hjørne af stuen i laaaaang tid.

Sangen gik på Leonard Cohens "Halleluja" - og den var faktisk rimeligt god :) selvom det lyder lidt blasfemisk.

Det var en fin fest - god mad, alle hyggede sig, og det bedste var, at hver gang jeg så på min mor, så hun helt enormt glad ud (pånær lige på det billede ovenfor -- hun var vist lige lidt rørt der, fordi hendes døtre sang for hende).

3 kommentarer:

Lene sagde ...

tillykke med din mor, Liselotte.

Og hvor synes jeg de ligner sig selv, selvom det er mange år siden, jeg så din mor sidst.

Mona sagde ...

:-))))) Dejligt - og så på den skønne melodi!

Lizelotte sagde ...

Lene, tak. Ja, det må være længe siden efterhånden. :)

Mona ... det var en fornøjelse at optræde, og min mor var LIGE ved at tude... (faktisk tudede Bodil, da jeg inden festen gennemspillede og sang sangen herhjemme ... hun er verdens største softie!)