torsdag, juli 20, 2006

Holdaop!

Vi fik sved på panden, og jublede højt over Rasmussens solotogt i går. Stort at se den reserverede mand overvældet af følelser, og herligt at opleve en engageret Rolf Sørensen med tårer i øjnene og stemmen knækkende over af følelser.... Rolf elsker sporten, og det mærker man når han kommenterer.

Har I lagt mærke til, at han altid har noget positivt at sige om den rytter, som en given dag gør sig bemærket? Det er dejligt at høre hans glæde ved sporten og ved præstationerne.

Og Sastre i udbrud, ind som nr. 2 på etapen og op på 2. pladsen på podiet - ja, så var den dag jo HELT reddet... håber på at se ham distancere Perreiro Sio og Klöden på det sidste bjerg i dag - GO CARLOS!

Jeg var så knust, da Ullrich og Basso blev trukket ud af touren - hvem skulle have troet at vi fik det mest spændende TdF i mange år ud af det??

6 kommentarer:

Yrsa sagde ...

Rolf - Danmarks mest vindende cykelrytter gennem tiderne......

Lizelotte sagde ...

Ja han var dygtig ... men lidt træls at høre på dengang ... der var altid 100 dårlige undskyldninger når han IKKE vandt...

Haha ... Yrsa ... jeg VIDSTE bare det var dig, der havde kommenteret!

Yrsa sagde ...

Da BT forleden vendte tommelfingeren nedad for Rolfs' overtagelse af Leths' "job" blev jeg lidt gal i skralen.
Man kan jo ikke sammenligne NOGEN overhovedet med Leth, men jeg synes at Rolf gør et godt job og som du skriver har han ALTID noget positivt at sige om rytterne. Og så kan man mærke på ham at han selv har prøvet det MANGE GANGE og at han kender mange af rytterne personligt.

Yrsa sagde ...

Jeg synes IKKE han var irriterende at høre på :-) Han sagde jo altid INDEN løbet at han havde gode ben og at han ville vinde! At han så ikke ALTID vandt - tjaa sådan er det jo.
Danskerne har ALDRIG kunne fordrage en som tror på sig selv og som giver udtryk for det - specielt i pressen :-)

Yrsa sagde ...

Og så er jeg forøvrigt helt enig - vi har ikke haft SÅ SPÆNDENDE Tour i MANGE år - GUUD hvor var det kedeligt at se Indurain og Armstrong vinde igen og igen - dog var Armstrong mere spændende end Indurain.
I morgen er det 10 år siden vi stod på Chamsen og så Bjarne køre op og ned 8 gange i GULT men vi så ham ikke køre over målstregen (det er forbeholdt tv-seere og VIP'erne) - det var SÅ STORT! - Men boede også i Luxembourg på det tidspunkt !

Lizelotte sagde ...

Jeg synes Rolf var fed inden løbene - når han havde gode ben og helt sikkert vandt. Jeg ku' bare ikke lide den der "jeg havde ondt i halsen, de andre rottede sig sammen og i øvrigt var det ikke min skyld"-attitude han nogen gange lagde for dagen... så kan jeg bedre med Mickael Rasmussen som ærligt indrømmer, når benene en dag ikke slår til...

Hvad angår Leth og Mader - dem savner jeg ikke. Jeg brød mig ikke meget om dem, de blev for selvfede hen ad vejen. Mente selv, at uanset hvad de sad og lirede af sig, var det nærmest kunst.

Jeg synes Thomas K og Rolf er rigtig gode! Som du siger - Rolf har selv prøvet det, og han er så empatisk en kommentator.

Fint med mig, at Leth og Mader er sendt på pension. De var aldrig min store kop the...