torsdag, april 03, 2008

Bunkerne svinder

Bunkerne svinder hver dag.

Men for dælen, hvor har vi mange TING ... jeg får en helt dårlig smag i munden over, hvor meget jeg ejer. Måske har de fat i noget, de der simple-living-folk? Ihvertfald ville det være enormt meget lettere at flytte hvis vi kun havde 8 håndklæder, 3 gryder, 2 lysestager og et sengesæt pr. person.

For ikke at snakke om fruen i husets tøj .. pyha, jeg smed MEGET væk, men jeg har stadig en ton - og stadig aldrig en klud at tage på! ;-)

Kælderen var fuld af kasser, og man kunne kun kante sig rundt i overetagen, i lørdags, da vores flyttefolk tog hjem.

Kælderen er STADIG fuld af kasser - men de fleste er væk fra køkken og stue nu, og man begynder også at kunne se gulvet her i karnapværelset, hvor jeg sidder med min pc og skriver. (Mens jeg hører Amy Winehouse "Back to Black") for fuld drøn - for jeg er alene hjemme!).

Karnapværelset har ellers været vores afsætningsplads, sammen med kælderen, men nu begynder det fine børne-gulvtæppe at dukke frem igen.

I soveværelset sover vi på vores boxmadras på gulvet. Prioriteringen af at få samlet vores klædeskab har været højere end at få sengen samlet, så nu har vi 2*1,36´m garderobeskab - det hjalp noget på udpakningen af kasser, og på min arbejds-påklædning!

Vi er så glade for vores valg! Og det bliver uden vemod (okay - næsten!) at vi afleverer nøglen til det gamle hus til de nye ejere på lørdag.

Noget af det allerbedste ved at bo her er at vågne kl. 6.15 om morgenen - og lytte til den eneste lyd, der er udenfor: fuglene der synger i pæretræet.

Så kan man lukke øjnene og lege, at man er lige ude midt i en skov.
Sådan lyder det.

4 kommentarer:

Lene sagde ...

Til lykke endnu en gang Liselotte. Hvor lyder det bare godt.

Ja jeg gruer nu også for den dag vi skal flytte :-)

Lizelotte sagde ...

Lene, du ved I har en stående invitation - men det gør ikke noget hvis I venter til vi kommer LIDT mere på plads...

Vi gør det ALDRIG igen! Vi skal bæres ud herfra, håber jeg...

Lene sagde ...

Du kan tro, at motorcyklen nok skal finde vej, men vi venter til I er mere på plads :-)

Lizelotte sagde ...

Tag tandbørsten med :-) så serverer vi rødvin!