søndag, april 27, 2008

Den første sommerdag

Årets første sommerdag faldt i april.

Ja, for det føltes som sommer idag - omkring middag brød solen igennem skyerne, og temperaturen har ligget på den rigtige side af de 20 grader. Jeg arbejdede i bedet, og kom et stykke længere - og så har jeg vasket vores hvide havemøbler af - de trængte hårdt.

Nu er jeg godt bagt i ansigtet.

Frokost og eftermiddagskaffe blev indtaget ude - sidstnævnte i selskab med Christina, som var på visit på vej hjem fra et kursus her i det jyske, og med Andreas, næsten ihvertfald - jeg havde ham i telefonen, det var dejligt at høre hans stemme.

Han har været syg med halsbetændelse denne uge, og har måttet have læge og får penicillin - stakkels dreng. I Costa Rica synes de åbenbart kun de får valuta for pengene, når lægen finder kanylen frem, så det var "væk med albylerne, frem med kanylerne" (lidt til os gamle ShuBiDua-fans...) - og så fik han et prik lige i måsen.

Nu er han ved at være ovenpå igen - det er heldigt, for på onsdag rejser de videre til San Fransisco, hvor de skal være to uger. Herefter står den på 3 uger i Chicago hos Andreas' fædrende ophav - og så skal han hjem til moooaaar.

P1030691

Han er jo en voksen ung mand nu - som har overlevet Rextur og lange kedelige vagter for Dronningen - men jeg kan tydeligt høre på ham at mor og familien trækker, ligesom han efterhånden savner dansk mad - og DANMARK i øvrigt.

Behøver jeg at sige, at vi også savner ham???

P1040381

Til aften kom Lasse forbi og hilste på ... og fik en bid med at spise. Det var så hyggeligt, med fire ud af vores fem børn (sammenlagt) samlet på en gang.

Livet er godt. Og der er kun 1½ måned til Andreas kommer hjem :o)

3 kommentarer:

Susan sagde ...

Hvis de savner leverpostej mad og rugbroed, saa skal de tage til Copenhagen Bakery and Cafe i Burlingame mens de er i San Francisco.

Liver paste on Danish Pumpernickel, og saa skal de huske at bede om cucumber salad til, det er ret taet paa agurkesalat ...uhhmmm :-)

Husk at de endelig maa kontakte os hvis de faar brug for det. Jeg kan sende dig mailadresse og telefonnummer hvis det er.

Det er lang tid at vaere vaek hjemmefra, jeg kan godt forstaa at han glaeder sig til at komme hjem, isaer naar han lige har vaeret syg, saa vil man altsaa helst vaere hjemme.

Lizelotte sagde ...

Susan, skriv meget gerne - eller skriv til ducknator@gmail.com.

Hvor er du sød :-)

Susan sagde ...

Jeg har sendt dig og dem (gaetter jeg paa det er) en lille mail :-)