søndag, oktober 12, 2008

Jeg vil på kurophold!

Det kursus, jeg deltog på onsdag og torsdag i denne uge, foregik på Vejlefjord . Jeg har været der til et kursus for mange år siden, og det var mindst lige så smukt, som jeg huskede det.Et smukt, gammelt sanatorie, som nu er hotel og kursuscenter såvel som genoptræningscenter for hjerneskadede. Det ligger dejligt - ned til Vejle Fjord, tæt ved den lille by Stouby. Inde og ude er der smukt, roligt, lækkert.

Vi havde en lang dag onsdag, men torsdag morgen kom jeg op tidligt nok op til at jeg nåede en dejlig gåtur ned til fjorden.

Jeg kunne godt tænke mig at bo der på wellness-ophold - jeg tror virkelig, at de smukke omgivelser og roen der kunne gøre mig glad og afslappet og mild.

Men døm selv. Jeg tog billeder med kamera, øjne og hjerte den morgen.2 kommentarer:

Mona sagde ...

Jeg vil med :-) - hvor var det dejligt at se billeder fra Vejlefjord. Jeg er også tidligere hyppig gæst på stedet, og har på det seneste seriøst overvejet at ofre et kurophold på mig selv og gemalen.

Har været så langt som at undersøge priserne ... men nu må jeg altså liiiige afvente næste års boligafgift (AB-foreningen har et 5-årigt lån der skal refinansieres nu ... fandens dårligt tidspunkt) inden jeg beslutter.

Men bare tanken om udsigten fra værelset kan jo bringe én i drømmeland.

Lizelotte sagde ...

Mona, jeg mindes også herlige kurser i forbundsregi på Vejlefjord... det er et dejligt, dejligt sted.