lørdag, oktober 25, 2008

Seks sære ting...

Jeg er blevet tagget af Annie, den dejlige heks. Så jeg flyver i tasterne og skriver straks seks sære ting om mig selv.

1) Først spurgte jeg Bruno hvad der var min største særhed, og han kunne ikke lige finde ud af hvad en særhed er ... så spurgte jeg ham hvad der var mest overraskende ved mig - og så kunne han straks finde på noget. Ifølge ham er jeg overraskende snusfornuftig og forsigtig på nogen områder - fx. har jeg laveste risikoprofil på min pensionsopsparing (som jeg NATURLIGVIS har ;) og har haft det i årevis, og jeg begyndte at betale ind til efterløn lige så snart ordningen blev opfundet - selvom jeg egentlig var så ung, at jeg godt kunne have ventet...

2) Jeg elsker kander! Jeg har en hylde fuld af dem, og det er KUN fordi jeg behersker mig helt enormt, at jeg ikke har fyldt huset med dem.

3) Min passion for science fiction er nok heller ikke helt i overensstemmelse med min rolle som pæn, midaldrende gift kone med børn. Men jeg elsker det. Både i bogform og på film ... og naturligvis serier som Månebase Alpha, Star Trek, X-files ... you name it!

4) Jeg har 2-3 hyldemeter Stephen King-bøger på engelsk. Faktisk mangler der kun ganske få bøger for at jeg har alt hvad han har skrevet. Lige så snart han udkommer, køber jeg bogen på Amazon.

5) Jeg kan nå min næse med min tunge. Det er sq da sært.

6) Det har taget mig mange, mange år at vænne mig til fænomenet DAMEHÅNDTASKER. Egentlig vil jeg helst have min pung og min telefon i mine jakkelommer, når jeg skal ud, men det ser jo ikke særligt pænt ud når lommerne buler. Så jeg har naturligvis en håndtaske af en slags, men jeg har det med at glemme den alle mulige steder.

Så skal man vist tagge nogen. Jeg vil gøre det på denne måde: Kommer du forbi, er du ikke allerede tagget, og har du nogen særheder - så snup stafetten her og skriv om dem!

6 kommentarer:

Annie Fryd sagde ...

Uhaa...jeg turde ikke spørge Stationsforstanderen om mine særheder...

Er det mælkekander, flødekander eller kaffekander...??? Og håndtasker, de er da også kun til besvær...til nød en skuldertaske på skråt, så den ikke glider ned mens man fifler med al det andet...

Donald sagde ...

Hmm ... passende sært:-)

Har Stephen King virkelig skrevet så meget? Det må jeg sige. Jeg fik hans ungdoms-noveller i gave af min bror, ellers havde jeg aldrig fundet på at købe noget King, og den historie om uhyret i tågen, som for nyligt blev filmatiseret, den er ret godt skrevet, det kan jeg jo godt se; til gengæld tænder jeg af på den slags vanvittige gys.

Hvis jeg husker rigtigt, har han også skrevet historien bag en film om en mobbet, psychic pige i en mindre by, som blev indspillet med ... nå det må være "Firestarter" med Drew Barrymore. Der var ligesom mere symbolsk realisme i den, kender du den?

Lizelotte sagde ...

Annie, det er ALLE mulige kander - men især mælkekander :)

Donald - jeg ELSKER det vanvittige gys :) Den bog, du taler om, er "Carrie" - en af hans første bøger. Hvis du kunne lide den, vil du synes godt om "Dolores Claiborne" - ikke et gran af mystik, men til gengæld rå og usødet socialrealisme.

"Firestarter" er også filmatiseret, og det var vist den, Drew Barrimore var med i. Den handler om et ungt par, som har mødt hinanden da de deltog i medicinske forsøg, som gav dem paranormale evner. De får en datter, som har meget stærke evner - f.eks. kan hun tænde ild ved tankens kraft. Moderen dør (vistnok dræbt af CIA som står bag forsøgene) og faderen flygter med datteren for at undgå samme skæbne - og for at undgå, at datteren bliver forsøgsdyr for videnskabsmænd. I øvrigt også en rigtig god bog!

Johnnie sagde ...

Heldigvis ville mine særheder være off-topic på min blog, så jeg afholder mig fra at selv-tagge :-)

Men jeg bemærker at ét af dine punkter også gælder for mig.....

Donald sagde ...

Ja, det var Carrie. Jeg prøvede at finde rundt i produktionen med Google, men det lykkedes ikke, kan jeg se nu! Tak for redning og for anbefalinger, jeg kan mærke at jeg vil læse dem :-)

I øvrigt har jeg aldrig kendt nogen piger eller damer som elsker vanvittige gys, så du skaber lidt forundring her!

Det er godt nok sært :-)

Lizelotte sagde ...

Donald, jeg ER lidt sær :D på en helt normal måde, forstås!