fredag, oktober 31, 2008

Mothers little helper...

...var der engang en sang, der hed.

Den handlede om Valium, tror jeg - en nervemedicin som engang blev udskrevet meget til forstadshustruer som kedede sig til kriser. Ihvertfald ifølge sangen.

Well, jeg har arbejdet mig til en skod-nakke og nogle lorte-skuldre, som ind imellem giver smerter og gør mig uarbejdsdygtig. Igår var den HELT tosset, men heldigvis havde min læge lige en version af "mothers little helper" - en smertestillende pille, som gør, at jeg nu kan dreje hovedet igen - og sove om natten.

Væk er det ikke, men meget, meget bedre. Pyha!

Weekenden byder ikke på det vilde. Bruno og jeg skal have gjort lidt klar til, at der kommer et hold håndværkere på mandag og går igang med at skifte vores vinduer. Det bliver spændende!

Og en kæmpe fordel ved det er, at der absolut ikke er grund til at gøre huset rent i weekenden :D

2 kommentarer:

Johnnie sagde ...

Ja, godt at få smerterne ned, så musklerne kan slappe af, og derved få det bedre :-)

Mothers little helper (valium/stesolid) er forresten seriøst afhængighedsskabende, og ofte svære at komme ud af. Godt at det ikke er dem ...

Lizelotte sagde ...

Ja - nu kan jeg bare mærke en enorm træthed og ømhed i nakkeregionen. Vist ikke for tidligt jeg er kommet i gang med at arbejde seriøst med træning af min rygmuskulatur.

Det har jeg også hørt om Stesolid. Skal jeg spørge Andreas om han havde abstinenser, da han holdt op med dem ... som ca. 3-årig da han ikke havde feberkrampe mere ;)