søndag, august 23, 2009

SøndagSløv

Vi var til en meget vellykket vejfest igår.

Faktisk var vi så meget med til vejfesten, at der næsten ikke var nogen tilbage da vi gik hjem. Helt præcis hvor mange er jeg ikke sikker på ... for der var nogen, der satte god single malt på bordet - så meget at vores ellers lidt fåmælte tømrer-nabo (altså ikke lige-ved-siden-af-nabo - her betyder "nabo" en, der bor på vejen) snakkede som et vandfald om aaaaaaaaalt muligt.

Men kl. halv fire eller deromkring puttede Bruno og jeg hinanden i seng, så idag har været sådan en lidt sløv dag.

Det er fedt igen at bo et sted, hvor vi er en del af fællesskabet. Dejligt at snakke med de omkringboende, og nyde de søde unge mennesker, som er deres børn.

Jeg fik også hils på en hunde-nabo - Jackson, som er en staffordshire terrier-blanding. Han var så sød og kær, en glad og venlig unghund. Nogen har tilsyneladende glemt at fortælle ham, at han er en farlig og bidsk muskelhund. Jeg var ihvertfald skudt i ham - han havde de mest bedende vovseøjne, og det farligste han gjorde var at gennemtæske mig med sin logrende hale.

Idag var vi rigtig sløve, men måtte en tur på lossepladsen med vores gamle gæstesenge. Det kunne passende forenes med en tur forbi Melis Pizza, hvor vi tog en durumrulle med os - den nød vi så ved stranden, med udsigt over mod Røjle Klint på Fyn.

Ellers har jeg tilbragt dagen med at se tv og strikke. En af mine rare unge kolleger har gennemskuet at det der med at downloade tv-udsendelser og film ikke lige er noget jeg gør i, og har lånt mig 9 afsnit af Stephen Kings Nightmares and Dreamscapes på DVD-RW - en tv-serie som er bygget på en række noveller af King. Noget af det er rigtig godt ... tak Morten!!

Imens jeg har set skræmmende novellefilm har jeg strikket ½ strømpe og startet på det par fingerløse vanter, som jeg har lovet Kristian at fabrikere til ham. Jeg strikker ikke særligt tit, og når jeg gør skal det helst være noget, som man kan blive færdig med på rimeligt kort tid. Strømper, halstørklæder, vanter, sjaler, benvarmere - den slags ting. Jeg får altid købt garn som jeg ikke får brugt, så jeg føler mig helgenagtig fordi jeg er godt igang med vanter til Kristian, hvor jeg kunne finde noget tiloversblevet garn... :D

Imorgen er det tilbage på arbejde - det gør heller ikke noget, for det er sjooovt for tiden. Og mon ikke jeg lige skal have tjekket tiloversblevet ferie? Jeg har nemlig planer om at besøge min gode veninde Roberta til vinter - vi lægger allerede vilde planer om hvad vi skal se i New York. Jeg glæder mig meget! Og flybilletter til NY koster ikke mere end omkring 3000 kr - retur!

Lige nu stener vi og ser Top Gear ... bortset fra at det handler om vin?! Nåja ... de er jo altid sjove, Top Gear gutterne. Og når vi bliver for trætte til at være vågne, skal vi op og sove på vores nye madrasser - jeg vågnede for første gang i mange måneder i morges UDEN at være øm i lænden. Madrasserne er himmelsk gode, og jeg har lyst til at blive i dem en uge.

Men jeg ville nok blive en anelse sulten. Og kede mig lidt. Så det lader jeg være med :)

2 kommentarer:

Simon Amby sagde ...

Mon ikke det er vinprogrammet, hvor en vinskribent skal lære en person, som elsker biler og øl, noget om vin? Hvor den person tilfældigvis er en fra Top Gear? :) Skønt program :)

Lizelotte sagde ...

Jooooh Simon, det fandt jeg ud af da jeg havde kikket et kvarters tid mere :-D

Sjov udsendelse, er jeg enig i!!