mandag, juni 26, 2006

La france - c'est bien!

Aaaaaah... 32 grader i skyggen, duft af lavendler, kolde ol og sval rosevin.
Udsigt til bjergene - bl.a. Mont Ventoux.

Mad fra grill og gasblus, indtaget ude, paa plastictallerkner og med uens knive og gafler. Saadan smager det bare bedst.

Sol fra morgenen af. Ingen kolig aftendug. Cikader der larmer... jo, vi er paa ferie igen!

Turen herned gik meget fint. Forste dag naaede vi til Mulhouse, til en lille by ved navn Wattwiller, hvor vi boede en nat paa en meget hyggelig plads oppe ad bjerget. Den var anlagt i en skov, i plateauer, og her var meget stille og fredfyldt.

Men Sydfrankrig var maalet! Og vi ankom i gaar aftes, til pladsen Carpe Diem, taet paa Mont Ventoux. Bruno har planer om at forcere bjerget i morgen, men indtil videre har vi nydt poolen og det fantastiske vejr. Bodil har udtrykt oenske om at proeve at koere LIDT op ad bjerget, saa det skal vi da forsoege!

Har ringet til Andreas i dag - han har ikke vaeret til fest i gaar, ellers har den vist staaet paa party hver aften ;-) Han har det godt, og savner vist slet ikke sin mor?! Haaber han passer kaniner og potteplanter godt...

Jeg har koebt en times internet, saa I hoerer nok fra mig af og til her!

Indtil da - Au 'voir..

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Får vi lov at følge Brunos færd op ad Mont Ventoux???
DET glæder vi os til her i huset!

Anonym sagde ...

Ja, jeg slipper nok ikke af med dig mens du er sydpå *G* Men godt at læse om hvad I laver og nyder livet deroppe. Vejret her er noget trist..