onsdag, juni 28, 2006

Bjergbestigning i bil

Idag har vi vaeret paa udflugt. Vi koerte i store traek samme rute, som Bruno fulgte i gaar.

Undervejs besoegte vi et marked, hvor vi koebte broed og ost, og jeg koebte 3 m smukt stof, som jeg vil kante og bruge som dug derhjemme. Oppe paa Mont Ventoux stod vi ud og noed udsigten lidt - og en ol (de voksne) eller is (ungerne) i en afkoelet restaurant.

Udflugten er lidt planlagt fordi Kristian under ingen omstaendigheder kan klare mere sol lige de naermeste dage. Han er skoldet paa skuldrene, og vi er solidariske :o)

Paa vej op ad et bjerg, som hedder Madeleine (ikke den beroemte col de la madelaine) stoppede vi et skyggefuldt sted og fik frokost, med en udsigt som i sig selv naesten maettede...

Naesten hjemme stoppede vi ved en frugtstand og koebte jordbaer, abrikoser og nektariner - duften fyldte bilen, og blandede sig lifligt med duften af de saeber, vi koebte paa markedet.

I morgen er det Bodils foedselsdag - hun bliver 13. Vi skal ud og spise om aftenen - det skal nok blive hyggeligt. Sidst paa ugen koerer vi videre, tror jeg ... hvorhen er ikke helt fastsat endnu. Maaske ned omkring Montpellier, maaske til Castellane i Haut-Provence, som vi besoegte for 2 aar siden. Det er dejligt IKKE at have en plan.. :-)

10 kommentarer:

Therese sagde ...

Åh hvor lyder det skønt !! Nyd ferien!!

Ella sagde ...

Dejligt at høre at I nyder ferien - skønt med situationsrapporter, det er som at være der selv :-)

Helle sagde ...

Enig med Ella og Therese. Send endelig flere situationsrapporter hjem til os arbejdsramte stakler :-)

Yrsa sagde ...

Er helt enig - herligt at få både varme og situations rapporter.
Skal I se Touren når I nu er dernede af ?
Husker ikke lige i detaljer ruten, ved bare at de starter i Strasbourg på Lørdag og at de skal igennem Luxembourg (mit tidligere midlertidige hjemland)
Glæder mig til at se hvad Basso kan opnå :-)
Rigtig god fortsat ferie.

christina sagde ...

Tillykke med Bodil :) Håber I får en rigtig god aften.

Nyd forsat turen - glæder mig til at høre mere om den.

Anonym sagde ...

Kære Liselotte
Ha en rigtig god ferie. Har lige været på lynvisit i Frankrig, i Besancon til bryllup i svigerfamilien.Min mands nevø blev gift med en fransk pige. Næste uge drager jeg til sydtyskland på motorcykel (på bagsædet), jeg glæder mig meget.
Lene

conny sagde ...

Håber Bodil havde en god fødselsdag.

Har du i øvrigt set, at T-Mobile har sat Jan Ullrich af holdet pga. at han figurerer på en eller anden spansk dopingliste (se på TV2's hjemmeside for yderligere info). Hvis det holder, og Basso ikke lider samme skæbne, så er der da håb for Team CSC. Selvom det bliver på en kedelig baggrund.

conny sagde ...

På dette link: http://tour.tv2.dk/article.php/id-4392999.html
kan du se, at også Basso nu er udelukket fra Touren.
OG HVAD ER DER SÅ TILBAGE?

Lizelotte sagde ...

...lad os snakke om noget ANDET end Tdf .... har lige set at Basso ogsaa er udelukket ... hvis han er skyldig bliver jeg SAA skuffet, men uanset hvad, bliver touren da ikke den samme i aar, uden Basso og Ullrich... :-(

Yrsa sagde ...

Jeg er helt enig med dig Liselotte, hvis Basso er skyldig tror jeg ikke jeg nogensinde mere vil se Touren, for hvis de der brune dådyrøjne kan lyve så er der ingen retfærdighed til :-)
ØV ØV og 3 x ØV