tirsdag, juni 27, 2006

Bruno og bjerget

Saa oprandt dagen!

Bruno havde besluttet sig for, at det skulle vaere i dag, umiddelbart efter morgenmaden, at slaget mellem ham og Mont Ventoux skulle staa.

21 km, med en gennemsnitlig stigning paa 7 komma et-eller-andet pct - det skulle altsaa vaere inden det blev alt for varmt.

Han koerte afsted i morgenvarmen, med masser af vand og diverse bananer.

2 timer og 15 minutter, fortalte han bagefter at opstigningen tog. Mellem 10 og 13 km havde han krise - der steg det vist ret paent, og alt gjorde ondt. Men han havde besluttet, at der skulle koeres op uden pause, og manden har jo en ikke uanselig vilje bag alt det rare og midtjysk underdrevne - saa op kom han.

Paa toppen noed han udsigten, sejrens soedme, samt en cola og en chokoladestang. Og saa koerte han videre af sin planlagte rute, ned paa den anden side, og saa skulle turen gaa over et par andre smaabyer og hjem.

Hvad han ikke lige havde faaet naerlaest paa kortet var, at der altsaa lige var et par mindre bjerge paa resten af ruten. Saa det tog lidt laengere end planlagt. Heldigvis havde han mobil med, saa jeg fik en opringning, der fritog mig fra at skulle bekymres over defekter, hedeslag, uheld og andre vaemmelige ting.

Han kom hjem i fin stil og fik straks en kold Krononbourg og en stol i skyggen. Jeg er vaeldig stolt af min staerke mand, og foraerede ham senere paa dagen en "mindemagnet" til koeleskabet, med bjerget paa...

Bruno vs. bjerget: 1 - 0

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det lyder sejt! Hva med dig Lizelotte? Har du også cykel med? Skal den også bruges til noget?
Hvilken herlig ferie, I lyder til at have. Men er det ik lidt rigeligt varmt ;-)
Nu har jeg fulgt for lidt med, men er det med jeres camplet? Jeg kan godt lide pladsens navn: Carpe Diem - grib dagen - det var da vist lige det, Bruno har gjort her.

Lizelotte sagde ...

Jo, jeg bruger ogsaa min cykel - mest til smutture til byen, som ligger en km herfra, men jeg regner med at koere en lille tur i morgen formiddag, inden den naar over 30 grader... ;-)

ja - vi koebte camplet sidste sensommer, som opgradering af vores billige telt ... var lidt traette af luftmadrasser :-)

Anonym sagde ...

Tillykke til Bruno herfra!