onsdag, marts 21, 2007

Fotosafari

I går havde jeg ærinde inde i Fredericia, og jeg valgte at ta' cyklen - vejret var så dejligt.

Jeg stoppede kort for at beundre Fredericias gamle stationsbygning. Det er mange år siden, togene kørte ind og ud der - nu er der kontorer, men bygningen er lige smuk. Det var en ambitiøs bygmester, ham der lavede alle de krummelurer - og jeg ELSKER det der ur!

P1020342

På vejen videre hjem slog jeg et smut omkring havnen. Jeg er nok blevet smittet af min mands fascination af en arbejdende industrihavn. Der er så meget at se på dernede - store skibe, de mange containere som ligner kæmpestore legoklodser, med alle deres eksotiske navne på.

P1020366

Kranerne, som står skarpt mod himlen sådan en sprød og kølig forårsdag. Det er som et pust af den store verden færdes dernede - og jeg færdes forsigtigt, for der er ikke mange nysgerrige fotocyklister som mig. Det er mest lastbiler, som afleverer og henter containere, og de der sjove containerflyttere.

P1020350

Der er lastbiler, som kører ind under de der store maskinerier, hvor de bliver fyldt op med korn eller andet, som er læsset af skibene.

P1020359

Og igår var der også solen, som spillede i vandpytter og havnevand. Det var lige til at blive i godt humør af.

P1020360

Det blev jeg også - og godt hjemme igen lavede Andreas the, så vi kunne nyde en kop sammen med de chokolademuffins, som hoppede ned i min taske, da jeg cyklede forbi Den Gyldne Ovn...

3 kommentarer:

Lene sagde ...

tak for turen, den var dejlig :-)

Dana Watsham sagde ...

Sjovt at se, at Fredericia Banegård er fuldstændig identisk med den i Slagelse ... det havde jeg helt glemt!

Tak for 'safarituren'.

Lizelotte sagde ...

...jeg har endda været i Slagelse, men har ikke lagt mærke til banegården ... selvom jeg er kommet med toget :o)