søndag, marts 04, 2007

Tilbageblik på en søndag

Schwuuuuuushhh!!

Så var den weekend altså gået. Er det virkelig hele to dage siden, at jeg tænkte "Aahhh - det er fredag og fyraften!" og tussede hjem til mit hus og mine poder? Tjah, tilsyneladende!

Fredagen gik med den flere gange planlagte og flere gange aflyste tur i Ikea. Jeg har lovet Kristian en ny seng for LÆNGE siden, og nu skulle det altså være! Han fik valgt sig den, han ville have - en fin briks i hvid og bøg, mage til Bodils, med 3 skuffer under. Man får godt nok meget seng for et par tusser i Ikea.

På vej gennem butikken lød det over højttaleren, at alle Dankort-terminaler i hele DK var nede, og at vi nok skulle regne med lidt længere kø ved kassen. Det var nu ikke så slemt, for alle kasser havde en slæde, så det var muligt at betale med Dankort. Den søde, ustressede kvinde, som kørte mine varer igennem, fortalte at hun før havde arbejdet i Bilka - der havde de TRE slæder i hele butikken.

Jeg grinte fælt i skægget over, at jeg IKKE var i Bilka at handle fredag aften....

P1020294

Vi fik samlet sengen i dag, og Kristian er godt tilfreds... han har fået møbleret om i samme ombæring, så hans værelse er blevet SÅ fint.

Lørdag havde vi gæster. Vores venner (og mine kolleger) Eva og Klaus, og deres 3 skønne unger, invaderede matriklen omkring kaffetid - og blev hængende på hyggeligste vis til omkring midnat.

P1020285

Min kære mand fleksede sin børnetække-muskel og beviste, at han var totalt på omgangshøjde med Ludvig, som bliver 2 til sommer. Bruno var totalt charmeret - men mage til smilende, mild og omgængelig unge skal man da også lede længe efter!

P1020286

De to store børn - Ellen, som er ... 4 tror jeg nok ... og William på 6 år, så vi ikke meget til. De så dvd-film og tegnede sammen med Bodil og Kristian, og der opstod et gensidigt tilbedelsesforhold mellem Ellen og Bodil. Bodil ville godt adoptere Ellen som sin lillesøster. Og Ellen syntes, at Bodil er FANTASTISK. Ikke mindst, da hun fik en make-over ... wow.

P1020287

...men det ER altså svært at undgå læbestift på ærmet!

Vi blev som sædvanlig enige om, at der ikke skal gå nær så længe mellem vi ses i fremtiden! Og denne gang mener vi det :-)

P1020290

Det var en rigtig dejlig dag og aften - og med lidt søndagsstemning slutter vi af for denne weekend...

P1020295

3 kommentarer:

Lene sagde ...

dejlige billeder. Små børn elsker, når der er store børn der gider dem. Og det smitter, for de små bliver jo også store, der kan huske, hvor dejligt det var, når nogen gad dem.
God arbejdsuge, det er snart weekend igen ;-)

Helle sagde ...

"Schwuuuuuushhh!!" ... Jeg sidder med samme fornemmelse HVER mandag morgen.

Lizelotte sagde ...

Lene, det er også dejlige unger, alle sammen - så skal billederne jo blive gode :-)