lørdag, marts 10, 2007

Fredag fantastic....

I denne uge har Andreas arbejdet aften - fra 14 til 22.30. De fleste morgener er han kommet op og har spist morgenmad sammen med resten af familien. Det nyder vi - den periode, han arbejdede på posten, så vi ham aldrig til morgenmad, fordi han fik fri kl. 00.30.

En morgen var han endda så tidligt oppe, at han fik til opgave at purre Kristian. Behøver jeg sige, at Kristian var MEGET motiveret for at vågne??

P1020297

Vi skulle have gæster i går - Alex og Marie. Alex er min kollega, og tidligere med-tillidsmand, og de har været mine venner i mange år efterhånden. Ad åre er de også blevet Brunos. Vi har det altid forfærdeligt hyggeligt, så det var set frem til med stor glæde!

Der skulle laves lidt god mad, men jeg havde ikke mere travlt, end at der også blev til en ægte gang fredags-eftermiddags-nydning med varm cacao og boller ... uhm :-)

P1020300

De blev indtaget ved spisebordet, med udsigt til de dejlige tulipaner, min mor sendte mig torsdag - de bliver inderligt nydt, og omhyggeligt sat på det kølige gæsteværelse om natten.

P1020301

Kristian og Bodil var i vældigt fredagshumør, og kunne ses i kærlig søskendetæthed...

P1020299

Jeg nåede at få lavet alt klar, inden Alex og Marie kom. Simreretter, der passer sig selv, er en herlig opfindelse! Og forretten, som var en kokossuppe med lime, var forberedt ved at ALT var skåret i stykker og puttet i plasticbøtter i køleskabet - det var en smal sag at stege og blande og gøre klar.

Vi havde en fantastisk hyggelig aften. Der blev drukket dejlig rødvin fra Ellul-Ferrieres, som vores gæster havde med, og hen på aftenen tog vi en virtuel tur rundt på øen Islay ... vi har en svaghed for whisky fra det område, så flaskerne med Lagavulin, Laphroig, Ardbeg og Bowmore kom på bordet. Uhm! Det er gode sager.... jeg elsker de røgede, kraftige Islay-whiskyer, men kan bestemt også godt lide den Dalwhinney vi har i skabet - den er rundere og mildere, men også MEGET drikkelig!

Jeg kunne faktisk lide dem så godt, at jeg vågnede med et dunkende hoved kl. 3. Pyha. Godt, at hovedpinepillerne er opfundet!!

Trods hovedpine må jeg sige - at tid med gode venner, det er ægte livsnyder-tid...

3 kommentarer:

Pernille sagde ...

Hep-hey!

Neeej, hvor er der mange gode ting i det indlæg!

Simreretter... Nam, nam!
Hyggelige forberedelser - yes!
En fornemmelse af, at alt klappede for dig v.hj.a. forudseenhed!
En masse nærvær og samvær - skønt!
Og bestemt ikke mindre vigtigt: God, god whisky i de HELT rigtige mærker, hvis du spørger mig!

Feel good fås ikke bedre, Lizelotte! :-)

Lizelotte sagde ...

Pernille, det var en super-feelgood dag... ikke mindst pga whiskyen ... men mit hoved er SÅ islay-tungt i dag! :-)

Lene sagde ...

Uh jeg bliver så glad af det her indlæg, tak Lizelotte