tirsdag, februar 17, 2009

Livsnyderen <3 iTunes!

Ja nu er blogger jo ikke så fancy. Men <3 kan med lidt god vilje godt ligne et hjerte ... især hvis man lægger hovedet på skrå.

Men nu det der iTunes ... damn, det er smart! Jeg har før haft MP3'ere, og jeg skulle nærmest hen og finde brugsanvisningen frem hver gang jeg skulle skifte musik på det.

iTunes er bare totalt nem at bruge. Intuitiv. Og så er der jo iTunes Store...

Kender du ikke det, at man havde den på vinyl, og man har ønsket sig den i lang tid på cd ... altså når man lige kommer i tanker om det. Men man får bare aldrig købt den, for den står ikke på supermarkedshylderne, og er heller ikke lige den du finder i Fona.

Eller du har hørt en sang, som du er blevet vild med. Bare en simpel popsang, eller en gammel slager, du har genopdaget. Resten af albummet er du ligeglad med. Men lige den her, den må du have.

iTunes Store er løsningen for mig ... f.eks. har jeg lige købt ELO Time, som er indbegrebet af min ungdom, på iTunes ... så nu kan jeg nyde den på iPod'en, og jeg har selvfølgelig også brændt den ud på cd, så jeg kan høre den på vores cd-afspiller.

Og enkeltnumrene koster 8 kr - så jeg har både Run DMC feat. Aerosmith med Walk This Way, Hej Matematiks Walkman og Madrugadas Majesty at my disposal...

Hvordan overlevede vi, dengang vi var nødt til at købe LP'er og CD'er??

Livsnyderen ... nu med elektronisk indkøbt musik. (For jeg har aldrig nogensinde stjålet musik på nettet)

5 kommentarer:

Lene Bækgaard Rasmussen sagde ...

Hej Lotte - det bedste af det hele er, at filerne på i-tunes bliver låst op pr. 1. april, så de også kan afspilles på din mobil eller andre musikenheder. Det er pænt af dem.. og de er vist de første i branchen, der gør det. Klogt træk - har længe været irriteret over låste filformater.

Lizelotte sagde ...

Sejt nok ... det ER nemlig lidt bøvlet, at man nærmest skal tænke dybt over det, før man vælger fil-udbyder....

Anonym sagde ...

Jeg kan godt huske, hvad vi gjorde .. eller hvad jeg gjorde :o) Jeg hørte masser af radio, og når så lige den sang kom, jeg bare måtte have, så skreg jeg op og piskede tværs igennem vores 70'er parcelhus for at nå at trykke "record" - så fik jeg typisk det meste af sangen .. på kassettebånd ... jeg fik temmelig meget motion på den måde *GG*

KH Anna

Lizelotte sagde ...

Anna, og så fik du 30 sekunder af Jørgen Mylius' sniksnak ind over sangen også ... det system brugte jeg også :D

Mona sagde ...

Jep, og når lytterne i "Hej P3" og hvad det nu hed, så mindeligt bad studieværten om ikke at snakke ind over pladen ... hvad skete der så? Kæft, det var irriterende :-).

Vores børn synes vi er gamle, når vi fortæller om det ...