tirsdag, juli 31, 2007

Unik?

Liselotte er tilsyneladende ikke helt slået igennem som navn i USA.


HowManyOfMe.com
LogoThere are
0
people with my name
in the U.S.A.

How many have your name?I Danmark var der i 2007 3.914 personer med samme navn som mig .....

Godt jeg bor her og ikke i USA. Tænk på, hvor tit jeg så skulle forklare mit navn :-)

7 kommentarer:

Pernille sagde ...

Men vi ved jo med sikkerhed, at der rent faktisk bor et får derovre, der bærer dit navn, så helt alene ville du ikke være ;-)

Lizelotte sagde ...

HæHæ ... mig og fåret ... og det er jo faktisk ikke opkaldt efter mig, men efter en ANDEN Liselotte...

Pernille sagde ...

Nå ja, men en Liselotte er og bliver vel en Liselotte?! Om det er dig eller Liselotte i Gug, der har lagt navn til betyder vel ikke noget ;-)

Acq sagde ...

Jeg tror du er endnu mere unik hvis du laver samme stunt i Kina :D

Gitte sagde ...

Hmmm, man kan maaske ikke helt regne med den - jeg kender flere Liselotter herovre. Jeg har ogsaa proevet med mit eget navn, Gitte, og der siger den ogsaa "0", og jeg bor faktisk herovre. Men jeg skal ogsaa forklare - stave, udtale, osv. mit navn hver eneste dag.
Hilsner,
Gitte - USA

Lizelotte sagde ...

Det kan der være noget om, Acq...

Gitte, jeg har ikke mødt nogen Liselotter da jeg var i USA i sin tid (jeg boede der i et år) - men der skal da nok være nogen. Nogen importerede danske, måske, og så nogen, der staver Lise på den tyske måde med e - Liese....

Sylejma sagde ...

Jeg tilslutter mig teorien om at den side ikke virker overhovedet efter planen.. Måske er det bare en snedig måde at få os til at tro, at hvis vi har et lille iværksætter-gen og flytter til USA, så bliver vi noget helt særligt, a la den første i hele det store land, så vi helt sikkert kan slå vores navn fast som næsten et nyt varemærke. Coca cola flyttede måske til USA på den måde og fik succes..?
Selvfølgelig er der også flere der hedder Line derovre, altså immigranter, nok ikke mange der ville vælge at kalde deres barn for "linie"..