tirsdag, september 04, 2007

Tjuhej, hvor det går!

Den ene dag tager den anden for tiden, og jeg fatter ikke, hvor de der dage bliver af.

Aftenerne går med forældremøder, bestyrelsesmøder, transport af børn til dette og hint, vasketøjet, som pludselig presser sig på - og så engang imellem en enkelt aften, hvor vi falder om i sofaen.

I går sad jeg ved aftenbordet og sukkede. Skulle til forældreaften i Kristians klasse, som jeg har været det så mange gange før. Og jeg må indrømme, at jeg ikke rigtigt gad.

Det er jo de samme informationer - stort set - som sidste år, den samme dagsorden, det samme kaffe ... endda det samme klasseværelse! Det er sikkert rigtig motiverende og vigtigt for læreren, men jeg må indrømme at her med barn nr. 3's forældremøde nr. 14 kniber det lidt at holde gejsten for denneher mor.

Jeg ville hellere have været hjemme - ved mine unger, og ved min mand, som tidligt i morges kyssede mig og kørte sydpå - han skulle afsted med sin direktør til adskillige møder forskellige steder i Tyskland, og de havde et fly fra Hamborg, de skulle nå.

Men afsted skulle jeg, der igår. Heldigvis (undskyld, klasselærer!) var jeg nødt til at gå kvart i ni - for Bodil var færdig til Drama, og jeg ville ikke have hende til at vente alene inde i byen. Og da min bil er på værksted med en blokeret fordør, var der kun mig og opellaen til at hente hende.

Så der blev tid til at putte Kristian forsvarligt i seng, sidde og hygge i sofaen til nyhederne, og komme tidligt i seng selv - ihvertfald tidligere end normalt.

Men for hulen, hvor flyver dagene bare afsted.

Må se at få fundet den pedal, hvor man regulerer hastigheden.

3 kommentarer:

Mette G. sagde ...

Uha som jeg husker alle de møder etc., når efteråret kom. Har også 3 børn og jeg havde det fuldstændigt som dig. Når det er det 3. barn, så har man ligesom set/hørt det hele adskillige gange før og det er MEGET svært at finde begejstringen ;-)

Da yngstemanden nu er startet på HTX, er det slut med alle de møder og helt ærligt - jeg savner det så absolut ikke!

Hilsen
Mette

Lizelotte sagde ...

Hej Mette G, velkommen her.
Ja ... de møder ... jeg nyder også at det kun er TO børn jeg render til møder med nu... nogen fornøjelse er det altså ikke ...

Mette G. sagde ...

Hej!

Tak :-)

Yngstebarnet var på efterskole sidste år og da tænkte jeg en del over det. Da ældstebarnet var afsted, var alting nyt og spændende for os også og begejstringen ville ingen ende tage.

Det gik også rimeligt, da mellembarnet var afsted for 2 år siden, men sidste år - da var det godtnok svært at holde begejstringen oppe. Jeg tror, at det lykkedes os at skjule det - ellers ville det jo være noget træls at være barn nr. 3!

Hilsen
Mette