lørdag, januar 26, 2008

Det er lidt lissom jul...

...det er ihvertfald RIGTIG spændende!

Vi har set 2 huse i går og 1 i dag, og skal se 2 mere i dag...

De to huse igår var ikke så interessante. Det første var ganske enkelt for lille - vi kunne ikke bruge kælderværelserne, da kælderen var for fugtig, og så manglede vi et værelse.

Det næste var for ringe. Der skulle gøres uhyggeligt meget ved det, fra yderst til inderst. Der var masser af potentiale i det - det vil jeg sige - men hvor vi skulle bo mens vi satte det i stand, ved jeg ikke :-)

Det, vi så i morges, derimod ... jeg er forelsket. Et fint murermesterhus, med rødt tegltage og valmede gavle. Lækre, lyse rum. En fin, gammeldags trappe op til førstesalen. Den perfekte størrelse have (overstået på en time - så er der både luget og slået græs) og den helt rigtige beliggenhed lige udenfor voldene. En lys og tør kælder, hvor luften var lun og der lugtede helt rigtigt.

Der skulle lidt små-ændringer til, men det var ikke særligt alvorligt. Allerbedst - jeg kunne se mig selv bo i det hus. Jeg kunne lide den måde, det føltes på. Jeg kunne forestille mig at sidde på terrassen med min morgenkaffe, og føle trægulvet under mine bare morgenfødder.

P1040359

Senere i dag skal vi ind og se et hus mere, lige i nærheden. Det ser også lovende ud, men det skal godtnok være godt for at slå dette hus af banen. Bruno er også lidt solgt - det er dejligt at opleve, at vi er så enige, for vi har jo aldrig prøvet at købe hus sammen før.

Nu sidder jeg her ved pc'en og tjekker næste hus ud, og nyder duften af de gule roser, som jeg var nødt til at købe på vej hjem fra byen - da vi alligevel skulle proviantere. Vejret er så møgsurt, og de stod og lokkede i en spand - solgule og duftende som fin parfume.

Det bliver en spændende dag. Hus nr. 4 og 5 venter - og så er der jo den der håndboldsemifinale i aften...

4 kommentarer:

conny sagde ...

Håndboldsemifinale - helt OK
Hus nr. 4 og 5 ??

Lizelotte sagde ...

Jep - den var HELT ok!!

Conny, vi så hus nr. 1 og 2 i går, og i morges var hus nr. 3. Til frokost så vi nr. 4, og nr. 5 nuppede vi kl. 16.

OG ... jeg tror faktisk, vi med lidt held er færdige med at se på huse :-)

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Spaendingen stiger. Hvad blev det. Jeg gaetter paa nr. 3, med mindre 4 eller 5 ogsaa er en murermestervilla. :)

Lizelotte sagde ...

Tina, det var nu 4 som var en ENDNU bedre murermestervilla end 3 ... nu må vi se hvad det bliver til!