tirsdag, januar 01, 2008

Nytårsdag

De lover frostvejr her den næste uges tid.

Der var også koldt i går, da vi gik ud og fyrede batterier og raketter af - mest for Kristians (og Onkel Madsens) skyld.

Indenfor var der til gengæld varmt. Både fordi Madsen - min rare svoger gennem mange år - fyrede godt op i brændeovnen, men også fordi der var hjertevarmt og godt at være.

Til stede var min søster og hendes Madsen, deres datter Stine, som er jævnaldrende med Bodil, Troels, storebroderen som snart bliver 18, og som futtede til Aalborg for at feste med gymnasievennerne, min mor, Connys kollega og veninde Susan (en rigtig god festsild ;-) samt Bruno, mine to "små" og mig selv.

Det var så hyggeligt, at Bruno, Carsten og jeg kom i seng ved 4-tiden, mens Susan og Conny festede videre til kl. 7 ... pyha. Jeg havde medbragt 3 flasker mousserende (en champagne, en Asti og en rød Asti), og de forsvandt som dug for solen!

Der var lækker mad, hyggelig snak, dyster på Stines Sing Star (jeg VANDT over hende en enkelt gang, gjorde jeg - i Natalie Imbruglias Torn!), musik på anlægget, og meget mere.

Det var en fin nytårsaften, og vi kom let og smertefrit ind i 2008.

Jeg kan ikke vente på at få pakket året ud og komme i gang ....

4 kommentarer:

Lene sagde ...

Og jeg glæder mig til at følge dig og din familie :-)

Anonym sagde ...

Det var dejligt, at fejre nytår sammen med jer... men - gaaaab - hvor var vi trætte i går. Nu tager vi så - forholdsvis energiske - hul på et nyt år, hvor vi håber at se jer mange flere gange :o)
Kram Storesøs

Inkan sagde ...

Önsker dig en god fortsättning på det nye året!
Takk for besöket - det er kul med nya besökare -speciellt fra ett broderland som er dejligt:)
Jeg har besökt Skagen (förståss) någre ganger - en favoritplats!

Og besökt Hamlets slott en gång...

Hilsen
Inkan i Stockholm

Lizelotte sagde ...

Lene - tak i lige måde!

Conny - det vil være et fint nytårsforsæt: flere sammenkomster :-)

Inkan - Selv tak. Jeg er lidt "svenskofil" og har en blød plet for Värmland, som jeg har besøgt fordi min mands firma har et stålværk der... kom endelig tilbage en anden gang!