torsdag, januar 18, 2007

Et lovende år!

I går havde vi første sang-øve-aften i X-tetten.

Vi lagde ud med lidt snak - jeg runddelte det regnskab, jeg svedte over i weekenden, og fortalte, hvor jeg var med de ting, jeg skulle tage mig af iht. det, vi aftalet på generalforsamlingen.

Og så kunne Lone, vores dirigent, berette, at årets første arrangement var på banen - vi skal synge til et Røde Kors-arrangement på et plejecenter i oplandet til Middelfart. De holder en syng-med aften med de ældre, som bor i området, og vi skal med for at optræde lidt ind mellem alt syng-med'et - to gange ½ time! Det er noget mere, end vi plejer, så vi er godt i gang med at pudse gamle numre fra vores repertoire op til pænt brug.
....og så giver det jo godt i den lidt slunkne pengekasse....

Jeg havde kæmpe sanglyst i går, og det var en fornøjelse at være der, fordi vi for en gangs skyld ikke knoklede med nyt, men børstede gamle, kendte sager af. Det andet er fint - men nogle gange er det bare fedt at få lov at synge en masse, jeg godt kender.

Vi har andre, spændende projekter i gang - bl.a. et muligt samarbejde med Middelfarts Big Band - og jeg må sige, at 2007 ser meget lovende ud, sangmæssigt.

Glæder mig allerede til næste onsdag!!

2 kommentarer:

Lene sagde ...

håber Big bandet bliver til noget, for det må være en kæmpe oplevelse at synge sammen med sådan et band. Hvad har I normalt af akkompagnement?

Lizelotte sagde ...

Lene, det lyder som et spændende projekt. Normalt synger vi med klaver (vores dirigent spiller) eller acapella.