søndag, januar 28, 2007

Set i Hendes Verden...

P1020129

Du vil kunne finde bladet på hylderne i supermarkedet i morgen. På side 28 er jeg - hvis du vil "sneak a peak" når ekspedienten ikke kikker :-)

19 kommentarer:

conny sagde ...

Sikke dog et glad foto af dig. Jeg tror sørme, jeg må til bladhandleren og ikke vente, til jeg får min mors aflagte :-)
Er du tilfreds med artiklen?

Lizelotte sagde ...

Jeg er godt nok tilfreds. Der er kun en enkelt sætning, som jeg ikke kan lide - der står jeg er "fuldstændig grebet af blogland" - det lyder jo som om jeg ikke har et liv.

Mener faktisk, jeg bad hende stryge den sætning ... men pyt. Artiklen er ok, og billedet ... jamen sådan ser jeg jo ud :-)

Liselotte sagde ...

Jeg må straks have bladet i morgen :-)

Jeg havde insider-viden om din deltagelse allerede i midten af sidste uge, så har egentlig bare ventet ;-)

Lizelotte sagde ...

Nåååh har du forbindelser? Jeg vidste, at det blev ved denne tid, men at det var dette blad og ikke det næste, vidste jeg først, da jeg tømte postkassen og fandt bladet i den...

Liselotte sagde ...

Jeg har (tilsyneladende) forbindelser ;-)

Helle sagde ...

Jeg må have fat i det dameblad i morgen!

Lene sagde ...

jep vi går på indkøb i morgen

Pernille sagde ...

Hej Lizelotte!

Har aldrig købt bladet før, men det her nummer må jeg da KLARt ha'! - Bl.a. fordi jeg jo godt kan huske din tidligere blogpost om, at fotografen bad dig tænke på noget rigtigt godt (hvorefter du tænkte på Bruno) og på bloggen kundgjorde, at hvis det viste sig, du havde rødmossede kinder på de fotos, så kendte vi nu grunden... !-)

Jeg synes, billedet er MØGgodt og glæder mig meget til at læse artiklen!

/Lommen

ella sagde ...

Smaddergodt billede, jeg må have bud til købmanden i morgen. Det er ikke hver dag man kender den "indsatte" ;-)

Lizelotte sagde ...

hehe.... Hendes Verden ved ikke, hvad der har ramt dem i dag ... er overbevist om, at oplaget stiger brat når alle blogquinderne går ud og køber bladet...

Pernille, jeg har heller aldrig købt det - skal jeg være ærlig, tror jeg LIDT jeg er udenfor målgruppen. Har nogen gange købt Femina eller Alt for Damerne, og bliver altid skuffet over hvor lidt der står. Så pt. abonnerer jeg på I Form (og bliver skuffet etc...). Ellers havde jeg en laaang overgang hvor jeg jævnligt købte Woman. Det var der da lidt læsestof i...

Har faktisk også af og til købt Euroman. Der føler jeg mig mere i målgruppen ... men jeg er jo også lidt af en drengerøv... ;-)

Alice M sagde ...

Alice var på snagetur allerede igår aftes - det er fordelen ved at arbejde på en tank i sin fritid :) Og jeg er jo vidst normalt helt uden for målgruppen.. hehe :)

Jeg syntes artiklen var hyggelig og godt skrevet :)

Godt gået.

Lizelotte sagde ...

Hej Alice, velkommen her...

Artiklen skulle jo være hyggelig .. når den handlede om livsnyderen ;-)

Therese sagde ...

Jeg har heller aldrig købt det blad, men det er jeg da vist nødt til nu !!!
Dejligt billede!

conny sagde ...

Tillykke Lizelotte ! Jeg synes, artikelen er godt dækkende for "vores" blogland og for din blog. Dog er der visse reminiscenser fra de gamle dameblade - fx "ler" du meget. Jeg tror faktisk, at du griner eller er glad.

christina sagde ...

Så har jeg også læst artiklen - til modsætning til andre, har jeg ikke købt bladet, men stået og læst artiklen i Føtex, da jeg handlede ind. God artikel!

Helle sagde ...

Som de andre køber jeg heller aldrig ugeblade. Jeg plejer at arve dem, men mest for krydsordenes skyld. Men denne uge HAR jeg købt "Hendes Verden". Synes, det er en god artikel.
Jeg er selv lige begyndt at blogge. Har vist ikke helt "fod" på det endnu.
Go' dag
Helle

Lizelotte sagde ...

Tak Therese, Conny og Chris ... :-=

Velkommen her, Helle, jeg kan nu godt forfalde til ugeblade ind imellem, men lige Hendes Verden har jeg nu aldrig følt mig voldsomt fristet af :-) God fornøjelse med bloggeriet - håber du bliver glad for det.

Lene sagde ...

God artikel,jeg synes, den beskrev bloggeriet godt, helt anderledes end en artikel i JyllandsPosten sidste år, hvor jeg syntes, de var lidt nedsættende i deres tone om susling og busterliguster.

Lizelotte sagde ...

Lene, jeg har desværre ikke læse artiklen i JP, kun hørt om den. Jeg synes også, at denne artikel var positiv. Men det er jo også primært mine holdninger, der skinner igennem i den.