søndag, januar 21, 2007

Søndagsforstyrrelse

Her sidder jeg - kl. lidt i 11 - og synes, at det burde være langt ud på eftermiddagen.

Min søndag er underligt langstrakt i dag. Jeg har nemlig været på arbejde i morges.
Mødte ind kl. 7.25, for at teste nogen dokumentændringer, der skal iværksættes i vores systemer i denne weekend.

En ganske lille test - jeg skal nemlig ikke teste funktionalitet, for det har jeg gjort i vores testmiljø, men jeg skal sikre, at ændringerne er blevet flyttet korrekt op i vores produktionsmiljø. Jeg havde forberedt mig godt i fredags - en testkunde med testkonti var kørt i stilling, og jeg skulle blot printe nogle dokumenter ud, og tjekke at alle ændringer var der.

Det var de - og kl. godt 8 kunne jeg køre over til bageren og hente en pose rundstykker med hjem til den stadig sengelune familie...

Nu føles søndagen bare, som om den har varet meget længere, end den har - for jeg har jo været oppe længe før jeg normalt vælger at få øjne på sådan en søndag.

Ikke at jeg sover formiddagen væk - men normalt bliver den da omkring 8, før mine øjne slår op af sig selv. På det tidspunkt har Bruno de fleste gange været vågen nogen tid, og ligger og læser ved siden af mig. Men det er dejligt, at der ikke er særlig stor forskel på vores døgnrytmer. Det er irriterende, når den, man bor sammen med, synes det fedeste i verden er at være oppe til kl. 3 og sove til middag næste dag, når man hellere selv vil gå i seng omkring midnat og vågne kl. 8.

Jeg kan godt lide, at min dag ligger ... om dagen. Jeg hader tanken om at sove min søndag væk, og det er faktisk ikke noget, jeg nogensinde har gjort - heller ikke som teenager.

I dag har jeg fået startet min søndag tidligt, og det gør slet ikke noget...

3 kommentarer:

conny sagde ...

Jamen du har jo fået en gave - nemlig en halv dag mere, sådan cirka.
Ifølge de fleste søvnforskere får man det bedst af at holde den samme søvnrytme over hele ugen, dvs. stå op på samme tidspunkt, weekend eller ej. Det er måske lige at stramme den.
Men lige som du synes jeg, dagen forsvinder, hvis man kommer for sent op i weekenden.
Jeg håber, du får udnyttet din lange dag, om ikke andet så til afslapning!

Pernille sagde ...

Jeg agter så at melde mig ind i den nye forening for b-mennesker. Sådan er vi så forskellige...

Men stadig - når jeg endelig er blevet trukket ud af sengen, så er det nu bedst at være vågen, når det er dag. Dét må jeg gi' dig. :-)

Fortsat go' søndag, Lizelotte!

Lene sagde ...

men sikke en mørk søndag, ihvertfald hos os. I dag sov jeg længe (kl.9) og jeg nød det ;-)