onsdag, januar 31, 2007

Hendes Verden vs. Tidens Kvinder

I mandags var min stolte moder ude for at erhverve sig det ugeblad, som hendes bloggende datter optrådte i.

Følgende scene udspiller sig i kiosken i Dreisler:

"Jeg skal ha' et ugeblad ... øøøøh hvad er det nu, det hedder..." (min mor har aldrig holdt Hendes Verden, så hun kender lige så lidt til netop det blad, som jeg gør).

"Jo, nu har jeg det ... Tidens Kvinder .... er der et ikke blad, der hedder sådan? Min datter er faktisk med i en artikel i denne uge!"

Damen i kiosken ser vist lidt overrasket ud. Til de, som ikke ved det, er Tidens Kvinder et erotisk magasin rettet mod kvinder. Men hun giver min mor, som godtnok undrer sig noget over den ret afklædte forsidemodel, bladet, og hun tager det med hjem.

Bagefter ringede min mor og jeg sammen. Da havde hun været nede i Brugsen i Storvorde og købe Hendes Verden - for hun kunne jo godt se, at det ikke LIGE var det blad, jeg var med i! Jeg fik en gysende beskrivelse af bladet, som hun ABSOLUT ikke havde læst i - det er jo IKKE noget for hende, sådan et blad!

men ... hvorfor var det så lige at hun kunne citere fra "Guide til det perfekte blowjob", og endda vidste, at der var et billede af Brad Pitt i bladet???

Mor - du er "BUSTED"!! (Afsløret)

PS: Jeg HAR fået lov til at fortælle historien af min mor - selvom hun i samme åndedrag sagde at DET blad skulle ALLERNEDERST i hendes papiraffaldssæk... :-D Tror vi på den, piger??

8 kommentarer:

Maria sagde ...

Hvor er det bare sjovt ! Håber ikke, at det er din mors stamkiosk...hæ hæ...

Der er godt nok en verden til forskel på "Tidens kvinder" og så "Hendes verden" - formoder jeg...for jeg har selvfølgelig aldrig bladret i nogle af dem...specielt ikke det første...

Nøjes med at fantasere om semi-nøgne og trøjeløse håndboldspillere...af hankøn that is... :-)

Lizelotte sagde ...

Jeg tror det var godt, at det var inde i Dreisler i Aalborg og IKKE ude i Storvorde hvor hun kender Gud og hvermand... :-)

Carina sagde ...

ROFL det kunne da lige passe at hele byen troede hun læste tidens kvinder, som måske får en ny læser ud af det her!?!

Lene sagde ...

"sådan en pæn dame, synd hun har sådan en datter", jeg VED de tænkte det i Dreisler ;-)

Lizelotte sagde ...

HAHA - garanteret Lene! :o)

Liselotte sagde ...

Og jeg griner endnu. Vi tror naturligvis allesammen, at hun er VILD med bladet ;-)

Jeg har sendt mit eksemplar af Hendes Verden med Ella hjem i dag. Det var en fin artikel I havde fået lavet, så den skal hun naturligvis også lige nyde :-)

Lizelotte sagde ...

Ja - hun er go' min mor... :-)

Tak - ja, den var faktisk ok, synes jeg ... og billedet kan jeg også leve med...

Tina - omme i London sagde ...

HA HA HAAAAA - det er en af den slags historier som man lover sig selv man ALDRIG fortaeller en sjael, men saa ikke kan dy sig for SELV at fortaelle hele verden.