onsdag, november 19, 2008

Må jeg lige be' om mine himmelblå!

En af mine kolleger var kæk nok til at tiltale mig "unge dame" i dag.

Jeg forholdt ham at det var en rimeligt frisk tiltale taget i betragtning af at han startede i folkeskolen ca. omkring den tid hvor jeg blev student.

Må jeg lige be' om lidt respekt for alderdommen, der!

2 kommentarer:

anjoe sagde ...

Uhadada, og jeg læste d.d. på en blog, der besøges rimelig flittigt, om Gmail, hvilket var lukket land for mig indtil efter googlesøgning direkte... Men blog-ejeren er også en pæn del år yngre end tumpede, halvgamle jeg :-D
Du sendes de bedste weekendhilsener fra en blogbesøgende, som aldrig engang prøvede at score en studenterhue! Men meget gerne læser med på din blog trods alderdommens svøbe *LOL*

Lizelotte sagde ...

Anjoe, jeg er nok lidt arbejdsskadet hvad angår til som gmail, youtube, facebook .... osv. Så der kan jeg godt være med.

Men ligefrem at blive kaldt unge dame af en knægt som er ung nok til at være - om ikke min søn, så ihvertfald min meget unge lillebror - det var lige stift nok ;)

God weekend til dig også - og man kan sagtens være vældig klog uden at have store eksamener ... min dejlige mand har ikke alverdens papir, men han er et af de klogeste mennesker jeg kender :)