lørdag, november 15, 2008

Talent eller ej...

Jeg får snart kvalme af talentshows i tv.

Igår lokkede Bruno mig til at se Allstars - - han havde set det sidste fredag, og mente det kunne være lidt sjovt, ikke mindst for en korsanger som mig.

Jeg synes det var begrænset hvor godt det var - det bedste indslag var Peter Belli, som fik forenet sin søns solisttalent godt med en fed korbaggrund. Og så rockede de bare med en gammel Rolling Stones-klassiker!

Ellers var der jo Clement, som trak "børnekortet" - vi hiver en sød lille pige frem som solist, så skidt med hun slet ikke er gammel og rutineret nok til at bære en solo. Resultat: Pigen som reelt er dygtig småhang i soloen og fremstod som om hun sang dårligere end hun gjorde.

Og Anna David var sur, fordi hendes kor røg ud. Helt ærligt, Anna, hvad havde du forventet?
Hun vælger en charmerende tørklædeklædt pige som solist ... på grund af at hun "har en god personlighed"?? Eller håbede vi på nogen "halal-hippie"-stemmer?

For sød og charmerende var pigen, men solist var hun ikke. Hun hang ½ tone under i meget af sin solo - bare ikke godt nok. Og så bitcher Anna D i aviserne idag fordi hun blev stemt ud. Øøøøh ja? Det er en konkurrence?

Klart en udsendelse jeg IKKE behøver se næste uge. Det er for kedeligt, for meget af samme skuffe som Talent 2008, Stjerne for en aften, Idols ... GAB GAB GAB ....

PS: Det var godt vi havde Charlie Wilsons War liggende - filmen kan varmt anbefales...

2 kommentarer:

Mona sagde ...

Liselotte, jeg har det som dig med de talentprogrammer ... mine tæer bliver ømme af det!

Der er meget andet, man kan bruge sin fredag på!

Lizelotte sagde ...

Ja ... der er heldigvis også en sluk-knap på fjernbetjeningen :D