fredag, marts 10, 2006

Jubiii ... endelig fredag!

Så blev det fredag - dejligt.

Jeg skulle have haft lavet en masse i dag - men da jeg kom tilbage fra morgenstatusmøder kl. 10, havde Bodil haft ringet - hun var sløj og ville gerne hentes.

Hun har ondt i maven og hovedpine og er træt - så vi ringede til hendes far. Bodil og han aftalte, at hun skulle blive her i weekenden. Så denne weekend blev ikke som planlagt en børne-løs weekend (jeg tæller ikke Andreas med som barn :-).

Jeg har pylret lidt om Bodil, og lavet varm cacao til eftermiddagskaffe - med flødeskum, og med lune mangekornsboller fra den anden dag - det var også populært ved Bruno...

Vi har ingen planer i weekenden - jo, lidt motion, lidt rengøring, lidt køkken... men der er ingen der forventer at se os på noget fast tidspunkt nogen bestemte tidspunkter, og det er jo også en form for afslapning!
Bruno har en MTB-tur i morgen ovre i Kongebroskoven, det er det hele.

Ja - og så har vi i øvrigt fået booket Bodils konfirmation. Hun skal konfirmeres næste år - den 17. maj - og nu har vi sikret os Strib Forsamlingshus samt Gerda, min gode kollega og kogekone.

Gerda er en af vores søde og dygtige kantinedamer, som i fritiden laver lidt "kogekoneri". Jeg har fået hende varmt anbefalet - og hun skal i øvrigt også lave mad til min fødselsdag :-)

Nå ... jeg må hellere gå ned og se hvordan Paris-Nice etapen i dag endte - jeg lurede lige lidt , men der var ikke nogen CSC'ere i favorable positioner da jeg lige var forbi Tv2 zulu...

Ingen kommentarer: