lørdag, marts 04, 2006

Liselotte i løb....

Så så man lige fru Hausgaard i fuldt firspring på de vinterhvide veje....

Min første løbetur siden en gang i efteråret ... løbeskoene har stået og skulet i skoreolen, men belønnede mig med en god og smertefri løbetur i aften. Godtnok kun 4K, men jeg syntes det var smart at starte bløøøødt op.

Dejligt var det! Har en ny date med mine NB'ere på torsdag, tror jeg! :-)

Jeg ER jo i virkeligheden en løber, der cykler lidt...

5 kommentarer:

conny sagde ...

Godt gået, Lizelotte. - eller løbet, skulle jeg måske skrive. Jeg håber, der er mange velrensede fortove i din omegn, så du slipper for at løbe i mærkelige akrobatiske positurer.
Jeg har en plan om halvmaraton og er trappet bløøøødt op, syntes jeg da selv. Men det syntes min højre læg overhovedet ikke, så jeg måtte bide i det sure æble at holde en lille pause og nu starte endnu blødere op.
Men er det noget med, at du også er sej på cykel?

Lizelotte sagde ...

Ajj Conny, jeg ved ikke lige hvor sej jeg er - kan godt lide at cykle, og kørte sidste år Tøserunden... i år hedder målene Lady Tour og Vattenfall i Hamborg, begge godt 100K.

MEN jeg er ikke noget lyn :o)

Jeg var selv af den overbevisning at jeg skulle have en ½mar inden jeg blev 40 .. men jeg er aldrig nået op over 15 km i træningsdistancer, og det er ved at være længe siden. Har døjet med overbelastede knæ i perioder .. men NU vil jeg til at løbe igen - uden skemaer og faste planer, og så ser vi om det bliver småløb eller lidt længere distancer.

Startede lidt sent med at motionere, for jeg var en overvægtig sofakartoffel til jeg var 34-35 år .. og startede helt fra scratch og tabte også en del kg.

Så det jeg har nået er faktisk stort i min målestok :-)

conny sagde ...

Hold da op for non cykelmål. Jeg er ikke så vild med at cykle, sidst bevist i dag, hvor jeg skulle de få km over til sognegården for at få min indsamlingsbøsse til Sogneindsamlingen. Det var langsomt og hårdt. ALLE overhalede mig - nå men sån er det.
Held og lykke med dine lange cykelture - jeg håber, vejret arter sig!

Lizelotte sagde ...

Conny, det hjælper rigtig meget med en god cykel :-)

Trøst dig med at du helt sikkert giver mig for hårdt baghjul, hvis vi skulle løbe sammen...

Forresten, hvordan har du fået billede ind i din profil? Når jeg forsøger, får jeg bare lavet en post med et billede i... :-(

conny sagde ...

Jeg kan knap nok huske hvordan med det billede. Først prøvede jeg vist med bare at gemme det på min pc og tage det derfra, og det virkede ikke. Så oprettede jeg en konto i FLICKR (http://www.flickr.com/) og uploadede billedet der, og så virkede det. Det var ved oprettelsen af bloggerprofilen. Men jeg går ud fra, at man også kan gøre det nu ved "edit your profile". Så vidt jeg har fundet ud af, skal billederne være i jpg-format.
Først kunne jeg heller ikke sætte bileder ind i indlæggene fra min pc, kun fra FLICKR. Men også det virker nu.
Det jeg så mangler at finde ud af, er at få billederne placeret der, hvor jeg gerne vil. De ender altid øverst i indlægget.
Held og lykke.