søndag, marts 12, 2006

Søndagsaftensfred...

Kender du den fornemmelse, at verden slet ikke er af lave - at alting lige NU er rigtigt, og at søndagsfreden lægger sig hen over din sjæl og gør lyset lidt lysere?

Sådan en eftermiddag har jeg haft - og det hænger lidt ved endnu.

Vi har fået emhætteskabet og skabet ved siden af færdigt og spartlet - nu har vi vitterlig kun malearbejde tilbage i køkkenet - dejligt!

Carsten kom forbi i eftermiddag, ham og Bruno skulle ud og lege i skoven på deres mountainbikes. Imens hyggede Bodil med kaninerne, og jeg var huslig ... pludselig var værktøj og afdækningpapir ude af min stue, der var støvsuget og ryddet op, badeværelset gjort rent, aftensmaden undervejs, og på risten kølede en stor portion grove gulerodsboller af.

Livet er jo egentlig godt ... !

Carsten og Bruno fik kaffe og nybagte boller, inden Carsten igen futtede af med kurs mod Århus. Det var dejligt at se ham - håber han snart kommer igen, og tager Lotte med.

I aften kom Bodil og spurgte efter en sang som hed noget med "Stille stille stille nu står solen op" - det viste sig at være "Buster" - som jeg afsang fra en af Sangbøgerne. Da jeg nu var igang, nuppede jeg lige et par sange til (Bodil forduftede stønnende) for at underholde Bruno, mens han kreerede madpakker.

Vi blev enige om at vi snart skal have syng-alle-sangbøgerne-aften - og måske en lille fest for to med god musik og en tæt og langsom dans ... det kan man nemlig godt :-)

Nu kommer der lige straks en dokumentar om menneskehandel, jeg gerne vil se - og så tror jeg, at vi skal bånde "Bruce den Almægtige" til Bodil ... hun får IKKE lov til at blive oppe og se den!

God søndag - - jeg takker af efter en dejlig weekend.

Ingen kommentarer: