onsdag, juni 27, 2007

Afsløret!

Den anonyme kommentator, som har huseret på min blog, og som tilsyneladende kender mig og min familie, har voldt mig en del hovedbrud.

Jeg er dog ret sikker på at have gættet, hvem det er.

Kære anonyme ... hvis jeg nu siger "hule i kartoffelkælderen" - og nævner grisene "langnæse" og "kortnæse" .... så er jeg lige på kornet hvad angår vores fælles fortid - ikke?

Vi havde nogle herlige somre ude hos dig ... det havde vi!

9 kommentarer:

Anonym sagde ...

Haha, det lyder da til at der er et par gode historier gemt der? :)

Lizelotte sagde ...

Simon, helt sikkert ... helt tilbage fra dengang jeg havde skrammede knæ og huller i strømperne!

Anonym sagde ...

ja, lotte. Du har lige skoret et 13 tal på den anonyme. Det var rigtig gættet, jeg husker også grisenavne, tur ned til Ruth, midt om natten, hvor vi kylede sten mod hendes vindue, huset blev vækket af en stor, gøende hund. Dig, som teenager der pludselig - morsom impulsiv - klippede i dit pandehår, så du fik en strittot midt i det hele, fnis for dine indfald...

Lizelotte sagde ...

Haha - jamen så velkommen her...
Ja ... vi lavede mange underlige ting, og gik mange LANGE ture - fx. til Stinesminde efter is.

Når jeg tilfældigt er på de kanter, forsøger jeg altid at komme ud forbi Bramslev Bakker. Det er lige ved at jeg tror det er Danmarks smukkeste plet...

Anonym sagde ...

Ja, jeg håber ikke det gør noget, jeg er kommet ind, jeg kunne ikke dy mig for via denne vej at få genoprettet kontakt med dig. Har tit savnet selskabet i de år, hvor der har været minimal kontakt, tænkte iøvrigt meget på dig i begyndelsen af juni, hvor jeg var i Vejle, ikke langt fra dig. Der er også kønt dernede omkring synes jeg. Hvis I engang vil til Bramslev igen, kunne det være sjovt at hilse på jer. Jeg har set billederne på bloggen og døjer med at kende de store unger. Til lykke med Bodil som vist fylder år i morgen. Vil du være interesseret i, jeg afleverer min mail adr?

Lizelotte sagde ...

Ja - de er efterhånden store - Andreas er faktisk voksen (OHMYGOD!) - send mig endelig en mail, adressen står ovre i sidebaren!

Og tak for lykønskningen ... jo, det er i morgen, hun bliver 14!

Anonym sagde ...

Næsten lige kommet hjem. været inde igen, det her er sjovt. Er det livsnyd(at)hotmail(dot)com jeg også kan skrive til, så du kan få min mailadr via den vej. Jeg ku godt tænke mig at få lidt mere kontakt via denne vej.

Husker iøvrigt, jeg hos dig elskede, når jeg hos dig kunne få dig og Conny til at synge, så var jeg i mit es. mange ting fra dengang vælter frem. Du fik mig iøvrigt også dengang introduceret til bla Police, TV2 og Gnags...

Lizelotte sagde ...

Yes - du erstatter bare at med @ og dot med et punktum - den er skrevet sådan der af sikkerhedshensyn...

Anonym sagde ...

ok,jeg prøver...