tirsdag, juni 26, 2007

Fingrene krydsede

Uha.

Lige NU er Kristina oppe i mundtlig dansk, og når hun kommer ud, kan hun sætte den rød/hvide hue på hovedet. Jeg krydser fingre! For selvom hun bliver student uanset karakteren i dag, ved jeg, at det alligevel betyder noget for hende at klare sig godt.

Det skal nu nok gå! Hun er både kvik og velforberedt. En svigerdatter (det kalder man vel også faste kærester - ikke?) af den slags, man kun kan være glad for - både på mine egne vegne, og på Andreas'. Sød og frisk, let at snakke med. Sikker i sine værdier, målrettet på den gode måde. Handlekraftig uden at være frembusende. Og altid rar at være i selskab med.

Jojo ... svigermor-eksamen - den har hun bestået :-)

Andreas krydser jeg også fingre for. Han er lige nu på Rex-tur, og kommer først hjem igen engang torsdag. Han har glædet sig og gruet - skiftevis og på samme tid. Jeg er nu også overbevist om, at han klarer sig med flyvende faner. Han er blevet en rigtig, voksen mand, er han - hvornår pokker er det lige, det er sket?? Lige under næsen på mig???

Jeg glæder mig til at høre hans beretninger om turen i weekenden. Kristina kommer vi nok ikke til at se noget til - hun har studenterfester på stribe, som skal passes. Men jeg glæder mig til at se hende med huen - jeg er sikker på, at den vil klæde hende smukt!

2 kommentarer:

Mona sagde ...

Jeg er sikker på at det betyder en masse for Kristina, at hun har bestået svigermor-eksamen.

Selv har jeg en masse tilgode på den front - men min er også kun næsten 18 :-)).

Dog har jeg allerede oplevet, hvor ked af det, man kan blive, når en kær "svigerdatter" pludselig (på eget eller sønnens initiativ) ikke kommer mere. Man kommer jo til at holde af dem!

Lizelotte sagde ...

Mona, Kristina er kun nr. 2 pige, som Andreas præsenterer os for. Den 1. var vist da han var 15 :-) Så han er ret selektiv.

Da de andre unger (Brunos, altså) heller ikke har haft nogen med hjem før deres nuværende, har vi ikke rigtig prøvet at "miste" svigerbørn.

...Bodil skifter af og til - men det tæller heller ikke rigtig på samme måde!