torsdag, juni 14, 2007

Alt det jeg har vundet ved at blogge...

Jeg er så heldig, at jeg er blogger - tænk, alle de sjove ting jeg aldrig ville have oplevet, og alt det, jeg har fået af at blogge.

Alene i dag har jeg - helt konkret - fået ikke mindre end to gevinster.
Jeg har vundet en lyrisk bordskåner ovre hos Beologen - der vinder jeg i øvrigt mindst et smil eller to, hver gang jeg bevæger mig ind på hans finurlige ordvridende blog - og så har jeg lige fået en mail fra min Nivea-pusher om, at der er flere produkter på vej, som jeg kan teste.

Ren livsnyderi på flere planer!

Når jeg ser tilbage over det snart 1½ år, jeg har blogget, kan jeg i flæng opremse andre ting, jeg har fået:

  • pudseløjerlige præmier i Operation Påskeglad
  • et stk. bloggende grandkusine med landmand og motorcykel
  • ørerne op for en dejlig sangerinde som endda har lært mig at navigere lidt i myspace
  • hyggestunder på msn med min navnesøster og endnu en ordekvilibrist
  • jeg er blevet fundet af en ungdomsveninde
  • jeg er blevet fundet af en god ven fra mine tidlige år på Bankdata - nemlig Johnnie, som kommenterer her af og til
  • jeg er blevet fundet af en tidligere samarbejdspartner ud i det fagforeningspolitiske - Mona, som også har været her inde forbi
  • ...og så er der det utal af sjove debatter og søde kommentarer, min blog har lagt plads til, og alle de skægge, spændende og rørende ting jeg har set rundt omkring på andres blogs, for ikke at forglemme kontakten med en masse mennesker, som har inspireret mig på den ene og anden måde.

Så er der jo også den terapeutiske sideeffekt.

Jeg lægger sjældent mine problemer til skue her på min blog, men prøver på at fange den positive vinkel - og det kan være nok så balsamisk som at græde sit hjerte ud på skærmen. Det har været udviklende og sjovt og forløsende at skrive om de ting, der ligger mit hjerte nært, såvel som det daglige - og vide, at familien på den måde kan kikke ind af mit vindue. Så føles de lidt tættere på.

Selv når jeg ikke blogger et par dage, tænker jeg ofte i blogindlæg. Jeg oplever et eller andet og tænker: Det her må jeg dele med de andre på bloggen!

Så efter et år og 5 måneder - sådan særkus - kan jeg konstatere: Blogning ER rent livsnyderi.

Jeg bliver her lidt endnu! Her er rart at være!

6 kommentarer:

Mona sagde ...

Jamen det har du også bare at gøre! Jeg har jo kun lige fundet dig! Og det er fedt med alle dine tanker og ideer - vi er stadig enige om mange ting :-)). Men jeg har aldrig prøvet at dyrke chili i vindueskarmen ... det må jeg gøre. De er jo både flotte og uundværlige!

Med alle de gode effekter du har haft af bloggeriet, kan jeg egentlig ikke forstå, hvad jeg venter på ... sådan én må jeg også ha'.

Forhåbentlig varer det ikke længe.

Lizelotte sagde ...

Gå frisk igang, Mona - jeg glæder mig til at se, hvad du finder på :-)

...til opstartshjælp kan jeg anbefale det skriv Liselotte (hendes link er i min bloglinkliste) har lavet til blog-begyndere. Det havde jeg selv meget glæde af.

Lene sagde ...

Det er jeg glad for at høre :-)

Suzy Q sagde ...

og så er det jo også dejligt for os andre, at du er her :)

Sister Bonde sagde ...

Hvor er det godt skrevet og rigtigt. Jeg er total nybegynder i blogverdenen og har i dag fundet din blog. Får dagligt tip til bøger, skønne blomster, mad, film og meget, meget andet, på de forskellige blogs, bare så skønt.

Lizelotte sagde ...

Tak Suzy Q :-)

Velkommen Sister Bonde - vi har allesammen været begyndere :-) og ja, der er mange herlige ting herude...