mandag, august 28, 2006

Koncentration

Det er svært at koncentrere sig, når man har været mygge-mad.

Sidder her og forsøger at lave fornuftigt materiale til et arbejdsmøde, men bliver forstyrret af, at en myg har holdt festbanket på mit højre lår.

Vågnede op til FIRE store myggestik - ubeherskede møgdyr!
Det klør.

Uf.

7 kommentarer:

Mette sagde ...

Forebyggende behandling før næste orgie: Spis b-vitaminer. Sådan en multi b ting med alle de nødvendige b-vitaminer. Så syntes myggene dit blod lugter for grimt og de stikker næsten aldrig. Myg kan lugte det FØR de stikker ;-)

Lizelotte sagde ...

Tak Mette, og velkommen til.
Men så skal jeg jo spise vitaminer hele sommeren bare for det :-) De fortæller nemlig ikke på forhånd, hvornår de kommer... :-(

ella sagde ...

Tjooo du kan godt spise b-vitaminer, men det hjalp ikke os. Ole, der ellers aldrig får mygstik, blev overfaldet af myg, da han havde spist 2 tabletter ;-)

Lizelotte sagde ...

Haha ... myg er nok ligesom mennesker: nogen kan li' duften af Chanel no. 5, andre er mere til frisklavet kaffe....

Mette sagde ...

Jeg tror nu ikke 2 vitaminer er nok - men hvem ved. Her i huset har det hjulpet. Måske er det en kombination af hvidløg og vita B.
En klog mand fortalte mig forresten at b vitamin mangel var almindelig i stort set hele befolkningen så spis roligt også om sommeren...

Helle sagde ...

Chanel no. 5 - brwrddrr - lugter forfærdeligt

Lizelotte sagde ...

*GG* Helle - måske er det derfor jeg har haft en mikroskopisk flaske i 25 år...

Mht vitaminer, så stoler jeg nu på den kloge (videnskabs)mand jeg har hørt udtale at det er penge ud af lommen - hvis man spiser en varieret kost.