mandag, marts 24, 2008

Fødselsdag i flytterod

I dag har Kristian fødselsdag!

Han er blevet fejret på to adresser - for først havde vi morgenbord med gaver og flag, og så tog Bruno ind og knoklede på Fasanvej. Til eftermiddagskaffe fik vi boller og kagemand - det pakkede vi i bilen, og så blev det indtaget med den hårdtarbejdende husbond inde i det nye hus.

P1040561

Det var lidt skovtursagtigt - Bruno fik en tiltrængt pause, og Kristian syntes det var hyggeligt. Han så ihvertfald sådan ud :-)

P1040562

Vi fik også mulighed for at se fremskridt - alt det, der var sket siden det sidste kik vi fik. Det seneste nye var, at soveværelset havde skiftet farve fra lakse/orangeagtigt, til den dejligste blå farve, som står skøøøønt til de hvide karme (og de hvide garderobeskabe med jalousilåger, som vi har kike på).

P1040572

Bodil tjekkede også sit nye værelse ud - hun så ganske tilfreds ud.

P1040569

Og nu kan man rigtig se, at VI bor der ... ihvertfald næsten! Der er flyttet mange kasser efterhånden, og det er godt, for så er der mindre, vi skal lave på lørdag.

P1040545

Tjuhej hvor det går ... nu er ferien næsten forbi, og vi har heldigvis nået meget her i ferien. Der er flere billeder på min flickr, hvis du skulle være nysgerrig. Den kommende uge byder på arbejdsmæssig travlhed for Livsnyderen - vi har projekt-arbejdsmøde i morgen, og onsdag og torsdag skal jeg på kursus (og kommer sent hjem onsdag aften, fordi kurset fortsætter til kl. 20.00). Fredag har jeg taget en fridag - mon ikke også jeg får brug for den...

Så hvis der ikke kommer de vilde opdateringer på bloggen, ved du hvorfor...

God arbejdsuge til jer allesammen!

Ingen kommentarer: