fredag, marts 14, 2008

Om at kende forskel på dit og mit...

Jeg studsede lidt over dette indlæg, som handler om, at Lars Løkke Rasmussen i sin tid som amtsborgmester har ladet skatteyderne betale for entre på diskoteker - og samme skatteydere har tilsyneladende også finansieret en stor del af Lars Løkkes forbrug af cigaretter.

...hvad angår sagens substans, så kunne jeg ikke drømme om i dag at købe cigaretter for skatteborgernes penge, men tiden var altså bare en anden dengang, siger Lars Løkke Rasmussen om sin periode som amtsborgmester.


Det forstår jeg ikke!!

Jeg var i den periode aktiv i min fagforening som kredsbestyrelsesmedlem, og der var der utroligt meget fokus på, hvad vi kunne tillade os at bruge medlemmernes penge på - og af en konkret sag, jeg var med til at diskutere, stod det lysende klart at eget cigaretforbrug IKKE var noget, man kunne køre over kredskontoen!

Jeg kunne godt tænke mig at spørge Lars Løkke om, hvordan tiderne var anderledes dengang? Det er jo lidt pudsigt at en (i øvrigt ikke-partipolitisk) fagforening går mere op i at undgå pamperi end en borgerlig amtsborgmester...

3 kommentarer:

Bodil sagde ...

Jeg læste det også og studsede over bemærkningen "tiderne var anderledes dengang". Hvordan var de lige præcis anderleds, det kunne jeg godt tænke mig at vide..

Mona sagde ...

Me too ... jeg har jo været aktiv i samme fagforening i rigtig mange år, og var der NOGET vi var enige om, så var det lige præcis at cigaretter var folks egen sag!

Og det bliver ikke mindre uhyggeligt af, at det var skatteborger-penge der blev brugt!

At jeg så kan blive lidt træt af at man skal finde SÅ gamle sager frem for at genere hinanden, er en anden sag. Der er da så rigeligt at komme efter i nutiden :-).

Lizelotte sagde ...

Ja det er jo det, Bodil ... vi snakker ikke om forrige �rhundrede, vel?

Mona - jeg vidste du ville kommentere p� det :-) og er der noget de IKKE er i forbundet, er det godtnok pampere!!