søndag, maj 27, 2007

Frokostparty og aftengæster

I dag skulle vores gode venner, Alex og Marie, komme her ud forbi. Egentlig var det fordi Alex havde tilbudt at forsøge sig med nogle gode billeder af tøsebarnet i den smukke non-firmationskjole, men vi ku' jo lige så godt slå flere fluer med et smæk.

Så vi tog en gang frokost - en lækker salat med stegt kylling i, og noget godt brød til.
Alex og Marie havde kiks og ost med, og vi guffede til den store guldmedalje.

P1020661

Brødet blev superlækkert - med oliven og soltørrede tomater samt frisk timian fra haven, og den lækre Læsø sydesalt med urter, som vi fik af Lene og landmanden sidste søndag.

Midt i besøget ringede Andreas og spurgte om der var mad nok til at Kristina og han kunne komme hjem i dag og spise med. Uden at ha' forberedt noget sagde jeg naturligvis jow jow - så der blev lige lynoptøet noget oksefars som senere kunne forvandles til en ordentlig skudefuld chili con carne.... lidt husmor er man vel, og kan altid fremtrylle mad til den værnepligtsaftjenende søn :-)

P1020662

Så hygge med gode venner er nu afløst af hygge med familie. Jeg kunne personligt ikke forestille mig en bedre måde at bruge en fridag på, end at tilbringe masser af tid med mennesker, som betyder noget for mig, og samtidig indtage dejlig, gennemtænkt mad og god vin....

....man er vel en livsnyder.

2 kommentarer:

Helle sagde ...

Sådan er det at have store børn - enten er man rigtig mange til spisning, eller også er man bare to - så lærer man at lynimproviserer :-)

De ser spændende ud det brød.

Lizelotte sagde ...

Helle, det var også lækkert ... ikke nødvendigvis sundt - men godt smagte det!

Det er nemlig sådan det er med de der store unger. Godt man har en mikroovn som kan tø fars op i en snæver vending :-)