lørdag, maj 26, 2007

Pinsefryd

Hvor var det dejligt at gå på weekend igår til en lang weekend - og ingen udestående non-firmation :-)

Vi har næsten ingen planer denne pinseweekend. Andreas kom hjem fra Høvelte i går og så faktisk rimeligt frisk og glad ud, selvom denne uge har budt på 3 dages felt-øvelse - temmelig hård, lød det til. Men han var tilpas, var glad for at få lidt af mors hjemmelavede mad, og så kørte han videre til Børkop og kæresten.

I går blev også dagen hvor vi lavede den første prøve-opslagning af vores sommerresidens - det var godt at se, at den havde klaret vinteren (opstaldet hos svoger John) upåklageligt.

P1020646

Det var så dejligt at se den slået op igen - og når jeg stod i forteltet og lukkede øjnene, duftede der saligt af sommerferie! Den kommer i brug som base for Bruno næste weekend, når han skal køre 24-timers løb - så har han et sted at skifte tøj og have ting stående, og eventuelt sove, hvis det bliver nødvendigt.

P1020654

Vi får brug for den igen den 23., hvor vi skal fejre min storebrors runde fødselsdag på Djursland. Den ene sovekabine er lovet ud til min søster og svoger. Carsten får snorkeforbud den nat :o)

Måske skal vi også ud og campere lidt i uge 27. Der har vi ferie, og Bodil skal på rollespilslejr. Kristian har fået valget mellem koloni med fritidsklubben, og så at være sammen med os - og han har valgt os :-)
Så hvis vejret bliver godt, tager vi på camping et sted i Danmark nogle dage. Det er så sjældent at Kristian er enebarn hos os, så det bliver hyggeligt at have ham alene.

Jo .... det er snart sommer ... og det er dejligt!

P1020655

Ingen kommentarer: