fredag, april 14, 2006

Doven langfredag...

Sikke en dejlig dag, det var i går!

Søster & familie - bestående af svoger Carsten (også kendt som Madsen - Onkel Madsen, kalder ungerne ham...), samt Stine på 13 (lige her på søndag bli'r hun 13) og Troels på 16...
Joen på 20 blev hjemme ... sådan er det jo med de store unger :o) kom på besøg til frokost i går.

Vi fik stablet en overdådig påskefrokost på benene, og sad længe over den. Der blev også tid til en god gåtur langs stranden, og masser af rødvin og pjat og snak. Omkring midnat gik mænnerne i seng, Conny og jeg blev hængende til 2.30 ... fik snakket af og ordnet verdenssituationen, inden vi måtte kapitulere til trætheden.

Til gengæld sov jeg som en bjørn indtil 9.45 i formiddags! Det er vist rekord i nyere tid.
Vi nød en sen, langstrakt morgenmadsseance, inden Madsens vendte Mazdaen mod Nordjylland igen. Pigerne måtte skilles ad med fysisk indgriben :o) de hygger sig så urimeligt godt sammen, de to.

I øvrigt blev jeg for-fejret lidt. Min søster insisterede på, at jeg skulle have min gave i går, og jeg protesterede ikke ret meget :o)
Hun havde virkelig været ude at finde den top-personlige gave, som man kun får en gang på et årti, eller noget i den stil. En af hendes veninder laver smykker, og sammen var de, ved at tage højde for mine farver og smag, kommet frem til, at jeg skulle have et halssmykke i Akvamarin og sølv. Det er så smukt, og så meget mig, at kun min søster kunne have valgt det til mig.

Min mor havde investeret i et par matchende øreringe til mig, som supplement til resten af min gave - en flad konvolut, som jeg må åbne i morgen :o) Gad vide, hvad det er!

P1010022

Alt i alt en meget, meget hyggelig sammenkomst. Det skal ikke vare alt for længe, inden vi deler rødvin og aftensmad med Madsens igen. Jeg tror faktisk ikke, at Madsen og Bruno nåede op og kikke på biler og sparke på dæk i går, så vi ser dem nok snart igen...

I dag skal vi bare slappe af. Er det ikke også det, der er meningen med langfredag?? I morgen, hvor jeg har fødselsdag "for real", kommer mine svigerforældre på besøg. Vi glæder os til at se dem.

2 kommentarer:

conny sagde ...

TILLYKKE TILLYKKE
Så er du næsten voksen!

Lizelotte sagde ...

Hehe ... ja!