søndag, april 02, 2006

Udvikling er herligt

Jeg fik Bruno hjem i går, efter han med sit firma havde været på teambuildingkursus.

Han var tændt og glad af oplevelsen - de havde lært en masse, og på en konstruktiv måde fået hul på en masse småting, som murrede i hverdagen.
Ikke at de ikke har det godt, der hvor han arbejder - jeg tænker på den slags småproblemer, som findes alle steder.

Noget af det, han fortalte, var, at de havde lavet personprofiler, og snakket om, hvad det så betød, at man var en bestemt type. Og pludselig var de svagheder (og styrker) man har, legaliseret. Der var pludselig skabt rum til accept af og forståelse for hinandens forskellige måder at kommunikere på.

Jeg synes, det var fedt at høre, at en inspireret instruktør havde formået at så en masse frø hos Bruno og hans kolleger. Hvem ved, hvad det kan blive til. :o)

4 kommentarer:

yrsa sagde ...

ØJ det lyder som om vi kunne bruge det her på kontoret hvor jeg arbejder! Vi er kun 10 og nogle gange kan det være svært at se kollegaens små særheder som noget der kan bruges arbejdsmæssigt - hvis du forstår ??

Lizelotte sagde ...

...det kan stadig være svært, også EFTER sådan et kursus... :o)

conny sagde ...

Det er så dejligt at få set tingene i et nyt lys.
Det kan netop gøre, at man er mere parat til selv at åbne lidt op for at acceptere andres anderledes måde at være på. Hvis man prøver at lade være med at ønske, at alle kommunikerede lige som en selv, og prøver at lytte til, hvad det egentlig er, de siger, så kunne mange ting glide meget lettere.

Lizelotte sagde ...

Hvis man bliver lidt mere afslappet omkring sig selv - altså tror på at man selv er ok - får man pludselig også bedre "rum" til at andre er anderledes end man selv er, synes jeg... det er vist det, der hedder selvudvikling :o)